• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkanın da şoförünün de psikolojisi bozuk!

Yeniakit Publisher
2022-05-16 19:24:00 -

İstanbul'da seyir halindeki İETT otobüsünün şoförü, psikolojisinin bozulduğunu belirterek bir anda otobüsü yol kenarına park etti ve daha fazla ilerleyemeyeceğini söyledi. Otobüsteki yolcular duruma tepki gösterirken, şoför, "Elim, ayağım titriyor. Ben bu şekilde gitmiyorum" dedi. O anlar otobüsteki yolcular tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Geçtiğimiz günlerde Cebeci-Eminönü seferini yapan 36CE hat numaralı otobüsün şoförü, duraktaki yolcuları aldıktan kısa bir süre sonra psikolojisinin bozulduğunu öne sürerek, otobüsü yol kenarına park etti ve daha fazla ilerleyemeyeceğini söyledi. Duruma tepki gösteren yolcular, şoför ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında şoför, bu şekilde hareket edemeyeceğini belirtti.

Şoför, işe geç kalacaklarını dile getiren yolculara ise, "Elim, ayağım titriyor" şeklinde cevap verdi. Bir kadın yolcunun, yaşanan tartışma sırasında "Yapmayın, korkuyorum" dediği duyuldu.

İETT şoförü ile yolcular arasında yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına yansırken, yaklaşık 20 dakika sonra otobüsün hareket ettiği öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hakperest

Yapmayın etmeyin, insan bu psikolojisi bozulamazmı? İBB de çalışıyor diye CHP'li mi ki yükleniyorsunuz? Ak partili belediye olsaydı zavallı şoförü itham edermisiniz?

Seçil Bırak

Bu adam seçildi seçileli ne yaptı, hele bir düşünelim... Yeni bir yol, hayır. Yeni bir üst geçit, hayır. Yeni bir park, hayır. Yeni bir hizmet binası, hayır. Yeni bir baraj, hayır. Yeni bir su şebekesi hattı, hayır. Eeee, ne yaptı peki?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23