• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara Valiliği'nden türbe önünde drift açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-05-18 01:48:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Hacı Bayram Veli Türbesi önünde drift yapan motosiklet sürücüsüne para cezası kesildi.

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bazı basın yayın organlarında Ankara'nın bazı tarihi ve kültürel alanlarında motosikletle drift yapılarak çekim yapıldığı şeklinde haberler yapılmıştır. 16 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen olay ile ilgili motosiklet sürücüsüne hız ihlali ve aşırı gürültü nedeniyle trafik cezası, diğer 5 kişiye sokağa çıkma yasağının ihlal edilmesinden dolayı aynı gün 3150'şer lira idari para cezası uygulanmış ve izinsiz çekim yapmaları sona erdirilmiştir"

Gökçek tepki gösterdi

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yakın adamlarından Alper Kaya'nın Hacı Bayram-ı Veli Hazretlerinin türbesi önünde motosikletle drift yaptığını bildirdi.

Tepki yağan görüntüleri paylaşan Gökçek, "Mansur Yavaş başka yer bulamadın mı? Tam CHP'li oldun. Bu yaptığınız resmen Müslümanlara saygısızlıktır. Yuh hepinize. 25 yılda temizlediğimiz Hacı Bayram'ı üç günde ne hale getirdiniz. Mansur Yavaş istifa." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

istanblue

gündeme gelmek için boş boş twitler atıyorsun ...

Ne olmus

Ne var bu hep CHP nin aklı böyle. Geçen yillarda CHP liler Çanakkale sehitliginde alkol almadılar mı? Mansur bunları bilmiyor muydu ?alan memnun veren memnun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23