• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altis Resort Hotel doğayı ve lüksü bir arada sunuyor

Yeniakit Publisher
2018-06-12 08:03:00 -
Altis Resort Hotel doğayı ve lüksü bir arada sunuyor

2017’de hizmet vermeye başlayan Altis Resort Hotel, 100 bin m2 alan üzerine kurulu. “Her şey dâhil” konseptiyle hizmet veren otelde deniz ve orman manzaralı geniş odalar, müstakil villalar ve yeşil alanların çokluğu dikkat çekiyor.

2017’de hizmet vermeye başlayan Altis Resort Hotel, 100 bin m2 alan üzerine kurulu. “Her şey dâhil” konseptiyle hizmet veren otelde deniz ve orman manzaralı geniş odalar, müstakil villalar ve yeşil alanların çokluğu dikkat çekiyor.

Antalya bölgesinin en gözde tatil beldesi Belek’te, orman arazisinin içine kurulmuş olan Altis Resort Hotel’in sahili, -deniz içi dâhil- tamamen kum. Sahil bandı oldukça geniş ve temiz. Ayrıca denizinin hemen derinleşmemesi, çocuklu aileler tarafından büyük ilgi görüyor. Turizm sektörü son yıllarda ciddi yaralar aldı. Fakat Altis Resort Hotel 2018 yılı sezonundan oldukça ümitli. Altis Resort Hotel CEO’su Fehmettin Çelik, Hotel’in saymakla bitmeyen özelliklerini 212 Haber’e özetledi.

Alkolsüz Aile Oteli

Aslında hizmet verdiğimiz sektörde genel bir tanımlama oturmuş değil. Yıllardır “alternatif turizm sektörü” olarak tanımlama yapmaya çalışsak da neyin alternatifiyiz bunu çok oturtamadık. Ayrıca misafirin internet üzerinden aramalarında “İslami otel”, “muhafazakâr otel” gibi aramalar oldukça yoğun. Fakat biz Altis Resort Hotel olarak kendimizi “Alkolsüz Aile Oteli” olarak tanımlıyoruz.

“Mavi Bayraklı” sahil en önemli özelliklerden

Hotelimizin önemli özelliklerinden biri de lokasyonu. Antalya Havaalanı’na 25 km. Antalya merkezine 30 km. Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayan bölgeye 60 km. mesafedeyiz. Bir diğer özelliğimiz ise Belek. Belek Plajı, 17 kilometre sahil şeridi ile haklı bir ün ve ödüle sahip. Dünyanın en iyi otellerinin olduğu, mavi ve yeşille çevrili bir tatil cenneti… Ayrıca mavi bayraklı sahili ve doğası da en önemli özelliklerinden.

Bay ve bayan havuzları ayrı

Otelimiz bay ve bayan havuzları ayrı ve alkolsüz hizmet veriyor. Bu konsepti kabul eden her misafir bizim hedef kitlemiz. Türkiye’de Turizm sektörünün gelişmesi için arz talep dengesi gözetildiğinde buna benzer otellerin olması önemli. Çünkü Türkiye’de ve dünyada yaşayan mütedeyyin insanların tatil beklentileri bu yönde.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

0-12 yaş ilk çocuk ücretsiz

Erken ödeme kampanyamız şu anda devam ediyor. Genel olarak %50 indirimimizin yanında, 0-12 yaş ilk çocuk ücretsiz. Ayrıca geçen yıl konaklama yapan misafirlerimize mart ayı sonuna kadar %5 indirim kampanyası yaptık.

Erne Booking ile anlaşma yaptık

Biz bu yıl yurt içi ve yurt dışı pazarında tek yetkililik anlaşması yaptık. 20 yıllık sektör deneyimli bir kadrosu olan Erne Booking Turizm şirketi ile anlaşmamızı mart ayı başında gerçekleştirdik. Erne Booking; hem Türkiye’de, hem de Avrupa’da satış kanalları olan bir acente. Geçen yıl %80 iç Pazar, %20 dış pazardan misafirlere hizmet verdik. Bu yıl, bu oranın %65 iç pazar, %35 dış pazar olmasını bekliyoruz.

Sürekli açık büfe

Biz, Altis Resort markası olarak bu sektörde marka değerimizi artırmak ve yıllarca hizmet etmek istiyoruz. Bunun en önemli kuralı ise misafirlerin beklentilerini anlamak ve bu beklentiler doğrultusunda hizmet kalitesini yükseltmek. Her şey dâhil konseptinde hizmet veren otelimizde sabah, öğle ve akşam yemekleri dışında, Osmanlı restoran olarak adlandırdığımız sahil restoranımız da 11.00-17.00 arası sürekli açık büfemiz bulunmaktadır. Bay ve Bayan havuzlarımızda ayrıca gün boyu aperatif yiyecekler mevcut. Şunu da özellikle belirtmek isterim ki bizim en önemli özelliklerimizden bir tanesi ürünlerimizi toplumumuzun hassasiyetlerine göre belirleyerek alım yapmamız. Tabii ki ticaret yapıyoruz, satın alma yaparken fiyat önemli bir kıstas ama bizim için birinci öncelik ürünün hassasiyetlerimize uygun olup olmamasıdır. Fiyat bizde ikinci plandadır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23