• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ağrı'da çocuk gelişim uzmanı odasında ölü bulundu

Yeniakit Publisher
2017-05-11 13:44:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Ağrı'da çocuk gelişim uzmanı odasında ölü bulundu

Ağrı Devlet Hastanesi'nde çocuk gelişim uzmanı olarak görev yapan 45 yaşındaki Emine Barın, kaldığı öğretmenevindeki odasında ölü bulundu. Barın'ın 4 gün önce öldüğü belirlendi.

Öğretmenevinde temizlik yapanlar, en üst kattaki odadan koku geldiğini fark edince yönetime haber verdi. Bu Sabah öğretmenevine gelen polis, kapısını kırarak girdiiği odada Emine Barının cansız bedeniyle karşılaştı. Savcının ve olay yeri ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından ceset morga kaldırıldı.


Çalışma arkadaşları, İzmir doğumlu olan ve Kamu Hastaneler Birliğine bağlı Ağrı Devlet Hastanesi'nde çocuk gelişim uzmanı olarak görev yapan Emine Barından 4 günden beri haber alamadıklarını söyledi. Emine Barın'ın uzun süreden beri öğretmenevinde kaldığı öğrenilirken, ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23