• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD Başkanı Trump 'bu inanılmaz' deyip uyardı

Yeniakit Publisher
2020-03-16 23:49:00 - 2020-03-16 23:51:03

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Trump twitter hesabından "Kısa sürede çok şey oldu, bu inanılmaz" notuyla paylaştığı videoda "10 kişiden fazla kişiyle bir araya gelmeyin, hükümetimiz ne yapması gerekiyorsa yapacak." dedi.

Çin'den yayılan koronavirüs dünya genelinde salgın ilan edildi. 120'den fazla ülkede yaklaşık 169 bin 200 kişiye teşhis kondu, 6 bin 492 kişi öldü.  John Hopkins Üniversitesinin derlediği verilere göre, ABD'de şu ana kadar Kovid-19 vaka sayısı 3 bin 642'ye, virüs kaynaklı ölüm sayısı ise 68'e ulaştı. Virüs tespit edilip iyileşen kişi sayısı ise 12 oldu.

"Tanrı Amerika'yı kutsasın"

ABD Başkanı Trump sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Tanrı Amerika'yı kutsasın. Burada herkes çok sıkı çalışıyor. Bunu görmek gerçekten güzel. Onlar ülkesini seviyor ve bu durumdan her zamankinden daha güçlü olarak çıkacağız.Kısa sürede çok şey oldu, bu inanılmaz. 10 kişiden fazla kişiyle bir araya gelmeyin, hükümetimiz ne yapması gerekiyorsa yapacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

MERRTT

allah amerikanın belasını versin,kanını döktüğünüz masumların intikamını alsın,harabeye çevirdiğiniz şehirlerin intikamını alsın,sakat dul yetim bıraktığınız garibanların intikamını alsın,üzerine en acımasız bombalar yağarken korkan ağlayan travma yaşayan çocukların intikamını alsın, beslediğiniz azgın köpek israilin vahşetinin intikamını hem amerikadan hem israilden alsın,her zaman mazlumların yanında yer alan elinden geldiği kadar mültecilere evini kapısını açan ekmeğini paylaşan türkiyeyi imandan kuranı kerimden hidayetten sıratı mustakimden ayırmasın,kafirlerin müstehak olduğu belalardan ,türkiye yi mazlumlara mağdurlara yaptığı iyilikler hürmetine esirgesin korusun,amin

AYH8N ERG8N8Z EWET

Tanrı ABD kutsasında; hani siz kıyamete zorluyordunuz, ne oldu şimdi? Işte size kıyamet. Kıyamet zaten senin ABD seçimlerini kazanmakla başladı. Çevreyi ve doğanın gücünü küçümsemekle kalmayıp; Kyoto sözleşmesini imzaladınız fakat onaylamadınız , herşeye ticaret gözüyle, At gözlüklerinle, toz pembe gördün çünkü : senin için napolyon mantığı olan para illaki para önemliydi.dolayısıyla; karbon salınımında bir sakınca görmedin.Temiz bir dünya için, temiz nefesin önemini korono nefesini kesince; geçte olsa anladın. karantinadaki insan sayınız artınca, virüsün görülmesiyle yayılması bir olunca sanayin durdu hava kirliliğin azaldı. O' Onaylamadığınız sözleşmeyi korono altını çizerek çok rahat onayladı . Kaybedeceğiniz şeyleri kazanacağız şeylere karşı tercih edip, aşırı tutku ve doyumsuzluğunuzda sınır tanımayıp, yeraltı ve yer üstü ekonomik kaynakları hoyratça kulanarak, sömürdünüz Kapitaliz ekonomininiz malesef gözle görünmüyen bir virüsün domino etkisinde ve onun esiri durumunda. Bu virüs darbesinin seyri size hatalarınızın çaresizliğinin ders verici pozatif gerçeğini göstermiştir, umarım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23