• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

112 çalışanları 'Paşa' için gözyaşı döktü

Yeniakit Publisher
2019-11-18 13:52:00 -
112 çalışanları 'Paşa' için gözyaşı döktü

Konya'da 112 çalışanları ambulansa aldıkları hastaneye yetiştirmeye çalışırken yola çıkan köpeğe çarptı. Hastayı hastaneye yetiştirdikten sonra olay yerine dönen ekip, 'Paşa' isimli köpek için çağrılan veterinerin müdahalesi sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde görevli 112 acil yardım ambulansı bir hastayı hastaneye yetiştirmeye çalışırken 'Paşa' isimli köpeğe çarptı. Ambulans içindeki hastayı hastaneye yetiştiren sağlık çalışanları, 'Paşa' için kaza yerine dönüp müdahale etti.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde Seydişehir ilçesinde görevli acil sağlık hizmetleri çalışanları Paramedik görevlisi Neslihan Tuncel (29), ATT görevlisi Hayrinisa Çağşak (24) ve sürücü Yasin Uğurlu (34), kolostomili (yüksek ateş ve karın ağrısı) hastası 30 yaşındaki Erol Öztürk'ü hastaneye götürmek için ambulansa aldı. Sağlık çalışanları ambulansta bulunan hastayı hastaneye yetiştirmek için seyir halinde oldukları sırada önlerine aniden çıkan köpeğe çarptı.

Gözyaşlarını tutamadılar

Sağlık ekibi ambulans içindeki hastayı hastaneye yetiştirmek için durmadan yoluna devam etti. Ambulanstaki hastayı Seydişehir Devlet Hastanesine teslim ettikten sonra olay yerine geri dönen ekip, isminin 'Paşa' olduğu öğrenilen köpeğe müdahale etti. Sağlık çalışanlarının ilk müdahalesinin ardından yaralı köpeğe olay yerine çağrılan veteriner müdahale etti. Bu sırada sağlık çalışanları gözyaşlarına hakim olamadı.

Veteriner kliniğine kaldırılan 'Paşa', yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ALPASLAN

Köpeğe çarptığınız anda telefonla acilen bir veterineri kaza mahalline yönlendiremediniz mi? Siz dönesiye kadar yaralı köpeğin öleceği zaten anlaşılabilir bir şeydir. Gözyaşı laf ola beri gele!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23