• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Rasim Bolbol
Rasim Bolbol
TÜM YAZILARI

Erbakan’ın arkasında duramayan bu millet Erdoğan’ı yedirmedi

19 Temmuz 2018
A


Rasim Bolbol İletişim: [email protected]

İki yıl önce bugünlerde Türkiye topraklarının gördüğü belki de en büyük ihanete şahit olduk. Ancak en büyük direniş ve diriliş hareketlerimizden birine de milletçe yine aynı gün imza attık. 

Akıllarını ve ruhlarını Haçlı-Siyonistlere satan ve onların yıllardır koruyup kolladığı küresel bir terör örgütü, ülkemizi rehin almaya, sadece secdede diz çöken bir millete diz çöktürmeye çalıştı. 

Gasp ettikleri uçak ve helikopterlerle, millete doğrulttukları tanklar ve silahlarla yapmaya çalıştılar bunu.

Amaçları çok belliydi: Kaos çıkartıp sokakları karıştırmak, bunun neticesinde de tüm Türkiye’yi bir iç çatışmaya sürükleyerek işgale zemin hazırlamak...

Bereket ki bunda başarılı olamadılar. 15 Temmuz’da nehri tersine akıtmaya çalışanlar, karşılarında şehadeti göze almış milyonlarca vatansever vatandaşı bulunca hezimete uğradılar.

Savaş uçaklarına sapanla taş atan, özgürlüğü uğruna mermiye kafa tutan, tankların önüne boylu boyunca yatan bu halk, ihanet şebekesinin girişimini akim bıraktı.

O gece 251 şehit, iki binden fazla gazi verdik ama, vatan topraklarını da FETÖ’cü kalleşlere teslim etmedik. Zaten bu kararlılık olmasaydı ve -Allah korusun- hain plan hayata geçseydi Türkiye tam anlamıyla Suriye’ye dönüşecekti. 15 Temmuz’da vatanın işgal edilmesine rıza gösterilseydi, tıpkı Suriye’de olduğu gibi belki de milyonlar şehit/esir/mülteci olacaktı.

¥

15 Temmuz gecesi, dünya tarihinin görmediği bir direniş ve yeniden dirilişe imza atıp, Çanakkale ruhu ile kıyama kalkan bu aziz millet, “Ya istiklal ya ölüm” diyerek bir geceye bin yıllık mücadeleyi sığdırdı.

Kirli kaos planlarına “Dur” deyip, Haçlı-Siyonist artıklarının Türkiye’yi işgal etme girişimine geçit vermedi. 

İşte bu yüzden 15 Temmuz 2016 tarihi, Türkiye için bir milattır. O gün Türkiye’nin istiklali ve istikbali için bir dönüm noktasıdır. 

Genç Osman’a, 3. Selim’e, Sultan Abdülaziz’e ve Sultan Abdülhamid’e sahip çıkamayan; 27 Mayıs’ta Adnan Menderes’in, 28 Şubat’ta da Erbakan Hoca’nın arkasında duramayan bu millet, aynı gaflete bir defa daha düşmemiştir. 15 Temmuz’da Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında kararlılıkla durarak Türk tarihinde belki de bir ilki gerçekleştirmiştir.

¥

İnanıyoruz ki, üzerinden yıllar geçse de 15 Temmuz ruhu bu topraklarda asla kaybolmayacaktır. Zaten bunu, çok sayıda etkinliğin gerçekleştirildiği 15 Temmuz’un ikinci yıldönümünde de gördük. 

Geçtiğimiz pazar günü yurdun dört bir yanında meydanların dolup taşması, tıpkı 2016 yılının 15 Temmuz gecesindeki gibi milletin gece boyu “vatan nöbeti” tutması, bize 15 Temmuz ruhunun devam edeceğinin işaretlerini veriyor.  

Yani millet, sonuna kadar devletinin arkasında. 

Bundan sonra iş devlete düşüyor.

Yapılacak olan belli: FETÖ ile mücadelenin durmaksızın ve kararlılıkla sürdürülmesi.

Tamam, bu mücadelede belki çok büyük bir aşama kaydettik, ama FETÖ’cülerin devletten tam manasıyla temizlendiğini söyleyemeyiz.

İhanet şebekesini mutlak yenilgiye uğratmak için daha çok gayret sarf edilmeli.

Bu alçak örgütle sadece hukuki olarak mücadele etmenin yeterli olmadığını geçen iki yıl içerisinde gördük.

Bu yüzden, dinî ve içtimaî alanda da radikal adımlar atmak durumundayız. 

Yani FETÖ ile topyekûn bir mücadele şart.

Bataklığı kurutmadığımız sürece bu beladan kurtulmanın mümkün olmayacağını aklımızdan hiç mi hiç çıkarmamalıyız.

Tüm bunlara dikkat ederken adaletli olmaya da özen göstermeliyiz.

Haksızlıklara ve mağduriyetlere meydan vermeden yolumuza devam etmeliyiz. 

Ehliyet ve liyakat esasına çok ama çok önem vermeliyiz.

Ezcümle, bir 15 Temmuz daha yaşamamak için kılı kırk yarmalıyız.

Bu hatırlatmaları yaparken, 15 Temmuz gecesi canlarını veren şehitlerimizi bir defa daha rahmetle anıyor, gazilerimize hürmetlerimizi sunuyoruz. 

Allah onlardan razı olsun.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23