• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Rasim Bolbol
Rasim Bolbol
TÜM YAZILARI

Bunlar “gazeteci” değil, resmen “terörist”

22 Ağustos 2019
A


Rasim Bolbol İletişim: [email protected]

Algı operasyonu için önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aldı sazı eline. 

Daha önce konuyla ilgili kendisine pek çok kez gerekli cevaplar verilmesine rağmen, yine aynı sakızı çiğnedi. 

Türkiye’de gazetecilik yapanların hapis cezalarıyla susturulmak istendiğini ileri sürerek, geçmişte dile getirdiği ipe-sapa gelmez iddiaları bir defa daha terennüm etti. 

Neymiş, cezaevindeki gazeteciler zinhar suçsuzmuş. Üstelik bu insanların suçsuzlukları yargı organlarınca da tasdik edilmiş. Gazeteciler, işte bu yargı kararlarına rağmen hapiste tutuluyormuş. Tüm bu hususlar da Türkiye’de temel bir adalet sorunu olduğunu gösteriyormuş.

Eee, Kemal Kılıçdaroğlu bu herzeleri yumurtlar da CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer boş durur mu? O da başlamış iftiralarını ardı ardına sıralamaya. 

Güya Türkiye’nin “basın özgürlüğü” bilançosunu çıkaran Çakırözer’e göre 134 gazeteci hâlâ cezaevindeymiş. En az 50 gazeteci de toplamda 130 yıldan fazla hapis cezasına çarptırılmış.

CHP’lilere bu bilgileri(!) kimler veriyor bilmiyoruz ama, şunu gayet iyi biliyoruz: 

Tabii ki Türkiye’de mesleği “gazetecilik” olan tutuklu insanlar vardır. Lakin bunlar “gazetecilik faaliyetleri”nden dolayı değil, çok açık ki “terör örgütleriyle iltisakları”ndan dolayı cezaevine konulmuştur.

İşbu zevattan kimi PKK’lı, kimi de DHKP-C’lidir.

Aralarında MLKP’li de bulunmaktadır, TİKKO’lu da.

Bugün bize “gazeteci” olarak yutturulmaya çalışılanların içinde hiç şüphesiz çok sayıda FETÖ’cü de yer almaktadır.  

Kimisi “Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek”ten, kimisi “silahlı terör örgütüne üye ya da yönetici olmak”tan içeriye girmiştir bu elemanların. 

Kemal Kılıçdaroğlu ve Utku Çakırözer’in sahip çıkmaya çalıştığı “gazeteciler(!)” arasında ayrıca banka soyanlar, marinaya patlayıcı madde koyanlar, polis memuru ve bekçi şehit edenler, karakol ve parti binası bombalayanlar da vardır. 

Ezcümle, “Basın mensupları suçsuz yere hapishanelerde yatıyor” tartışması içi boş ve yalanlarla örülmüş bir tartışmadır.

Sizin de gördüğünüz gibi suçsuz oldukları söylenenler “gazetecilik”ten değil “terör eylemi”nden içeride yatıyor. 

CHP’liler bu gerçekleri elbette bal gibi biliyorlar. Hatta onlar, Türkiye’de basın özgürlüğü olmadığını ileri süren birtakım ülkelerdeki içler acısı durumu da bal gibi biliyorlar.

Mesela Almanya’da, bırakın devlet sırlarını ifşa etmeyi, Alman Gizli Servisi’ne atıfta bulunmanın bile tutuklanma için yeterli bir sebep olduğunun idrakindeler. Yine Almanya’da Meksika ile yapılan silah ticaretini haberleştiren 5 gazeteci hakkında dava açıldığının farkındalar.  

ABD’de, eski CIA çalışanı Edward Snowden’ın Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı’na ait belgeleri sızdırdığı Guardian gazetesinin polislerce basılması ve bilgisayar disklerinin zor kullanılarak imha edilmesi gerçeği de kesinlikle CHP’lilerin bilgisi dahilinde.

Öyle zannediyoruz ki, Kemal Kılıçdaroğlu ve Utku Çakırözer, Fransa’nın Rennes şehrinde 2 yıl önce yaşanan protestoları görüntüleyen bir gazetecinin kaydettiği fotoğrafların polisler tarafından silindiğini, polislerin aynı gösteride bir kameramanı tartakladığını da unutmamıştır.  

Neyse, lafı fazla uzatmaya gerek yok.

Bize talkın verip salkımları birer birer yutan Batı’nın hali ortada. 

Ve tabii ki “kılavuz” olarak kendisine bu Batı’yı seçen CHP’nin hali de...

Ne diyelim, Allah bunlara fırsat vermesin; hile ve desiselerini başlarına geçirsin. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Süleyman Sırrı Dinçer

Amin..Kaleminize..sağlık.

Hakkı

Gazetecilik paravanası arkasına saklanan bu zibidilerin dokunulmazlıkları mı var? AKP'ye yazılarında söven gazeteciler var. Kimse bunlara dokunmuyor. Terörist olmasa gazeteciler neden tutuklansın?Gazeteciler AKP'ye muhalefetten hapsedilmiş gibi gösteriliyor. Terörist sevici alçak güruh teraneler yapmaya devam edecektir. Lanet üzerlerinden eksik olmasın, defterleri tez dürülsün, külleri savrulup leşleri koksun!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23