• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Rasim Bolbol
Rasim Bolbol
TÜM YAZILARI

“Adam gibi adam” mı, “birilerinin adamı” mı?.. Tercih sizin

23 Haziran 2018
A


Rasim Bolbol İletişim: [email protected]

Ve 24 Haziran geldi çattı. 

Yarın son yılların belki de en kritik seçimini yapmak için oy kullanmaya gideceğiz.

Seçimlerin sonunda iki ihtimal var: Ya yolumuza bundan sonra da “istikrar”la devam edeceğiz veya 25 Haziran sabahına “kaos”la uyanacağız.

Mevzu parti-patırtı falan değil, Türkiye’nin istiklali ve istikbali...

24 Haziran’da önemli bir tercih yapacağız. Bu tercih, bu toprakların çocuklarının peşinden gitmekle Hans’ın-George’un çocuklarının peşine takılmak arasında olacak. 

Bu tarihî günde, başımıza ya “adam gibi adam”ı getireceğiz veyahut Türkiye’yi “birilerinin adamları”na terk edeceğiz. 

Evet, yarın sandık başında vereceğimiz karar, gözünü bu topraklara dikmiş olan Haçlılara teslim olup olmayacağımızı, bir başka deyişle Hilâl’i dalgalandırmaya devam edip etmeyeceğimizi de belirleyecek.

Yarın, bütün ümmet için de fevkalade önemli bir gün olacak.

Türkiye, ya 25 Haziran sabahından itibaren de mazlumlara el uzatmaya gayret ve iştiyakla devam edecek ya da dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara uzanan o el, bir asır önce “Bizim Yemen’de ne işimiz var” diyen basiretsizlerin bugünkü temsilcileri tarafından kesilip atılacak.

¥

Evet, 24 Haziran’da Filistinli Ammar, Malezyalı Yusri, Bosnalı Amina gözünü ve gönlünü Türkiye’ye çevirecek; ama o mazlumların yanı sıra gözünü bu topraklara dikmiş Alman Hans, İngiliz George, Fransız Frederic de seçimleri yakından takip edecek. Çünkü bu seçimler, bir defa daha hilalle salibin mücadelesine sahne olacak. 

¥

Peki, Türk halkı 24 Haziran’da nasıl bir irade ortaya koyacak?

Öncelikle, Türk halkının, tercihini “Türkiye’den yana” yapacağı konusunda hiçbir şüphemizin bulunmadığını belirtelim.

“Afrin’in içine girilmesini doğru bulmuyorum” diyen çapsızlarla “Teröristleri Cerablus’tan, El-Bab’dan, Afrin’den nasıl temizlediysek Kandil’den de temizleyeceğiz” kararlılığındaki liderleri mukayese etme imkanı bulan halkımız, kem âlât ile kemâlât olmayacağını tasdik edip, her “Kemal”in bir zevali olduğunu bu seçimde de gösterecektir. 

Sandık başına gidecek vatandaşlarımızın, laf üretenlerle icraat üretenlerin ayrımını da çok iyi yapacağından kuşkumuz yok.

Feraset sahibi bu millet, geçmişte başörtülülere her türlü zulmü reva gören, ancak bugün meydanlarda “Benim de bilmem kimim başörtülü” diyerek takiyenin dibini bulan ikiyüzlülere “ince” bir mesaj verecektir. Zira bu millet, “ince” eleyip sık dokumakta oldukça mahirdir.

¥

Kanaatimiz o ki, yarın oy kullanmaya gidecek olanlar, “temel”i ve “emel”i olmayan muhalefeti de sandığa gömecektir.

Emperyalist güçlerin bölgemizde bir Kürt devleti kurmak istediğini çeyrek asır önce söyleyip tehlikeye işaret eden rahmetli Erbakan’ın koltuğunda oturmasına rağmen, Kürt devletinin ilanı anlamına gelecek “yerel yönetimlere özerklik” gibi bir seçeneği Kürt sorununun çözümü için masaya koyanlara sandıkta hak ettiği şekilde mukabelede bulunacaktır.

¥

Basiretine ziyadesiyle güvendiğimiz bu millet, ipe çekilmesi gereken hain FETÖ’cüleri ipe sapa gelmez gerekçelerle savunan ve bunun içindir ki, Pensilvanya mukiminin “Onu koruyun, ona sahip çıkın” övgüsüne mazhar(!) olanların İP’ini inceldiği yerden koparmayı da ihmal etmeyecektir. Bu seçimlerde, İP’lerinin kimin elinde olduğu belli olmayanlara mutlaka ama mutlaka “İYİ” bir ders verilecektir.

¥

Bir defa daha hatırlatıyoruz! Bu seçimler, hilalle salibin mücadelesine sahne olacaktır. 

Sandığa gidin ve tercihinizi yaparken bu gerçeği ne olur aklınızdan çıkarmayın. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23