• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Murat Alan
Murat Alan
TÜM YAZILARI

Beşiktaş’ta “malı götürüyorlar” Kemal Bey

17 Haziran 2022
A


Murat Alan İletişim: [email protected]

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önceki gün kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya geldi. “Ben kul hakkı yemem, onlar yer. Ben yolsuzluk yapmam, onlar yapar. Ben milletimin hakkına saygı gösteririm onlar göstermez” diyip, kul hakkı yiyenlerin burnundan fitil fitil getireceğini iddia etti. 

Heyecanlandım..

Sözü, Akit’in bir önceki günkü “CHP’li Beşiktaş’ta huzurlu soygun” başlıklı manşet haberine getireceğini zannettim. 

Ne olmuştu ki Beşiktaş’ta?

Bir Zekeriya Say haberiyle anlatalım o vakit.. 

Aynen aktarıyorum, “Daha önce çok sayıda yönetici yakınının ballı koltuklara oturtulduğunu deşifre ettiğimiz Beşiktaş Belediyesi’nin şimdi de ‘ücret’ adı altında kamunun kaynaklarını parti teşkilatlarına peşkeş çektiği ortaya çıktı. CHP’li teşkilat mensuplarının Beşiktaş Belediyesi Personel Hizmetleri A.Ş.’ye çöreklendiği öğrenildi. 

Başkanlığını CHP’li Rıza Akpolat’ın yaptığı Beşiktaş Belediyesi’ne bağlı Personel Hizmetleri A.Ş.’nin ‘Yönetim Kurulu Üyesi’ sayısının sırf bankamatikleri beslemek için artırıldığı ortaya çıktı. Çok sayıda CHP teşkilat mensubuna ‘huzur hakkı’ adı altında maaş ödendiği öğrenildi.” 

Acaba Kemal Bey “kim o kul hakkı yiyenler, nerede kadrolaşmışlar gösterin bana. Düreyim defterini” der mi?

Gösterelim..

Memlekette tecrübeli binlerce memur dururken, skandal kadrolaşmanın odağındaki Personel A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın okul arkadaşı Ozan İş getirilmiş. 

Tesadüf mü?

Belediye Başkan Yardımcıları Seyhun Şahin ve İlker Özsalman da “huzur hakkı” adı altında nemalanıyor.

Kemal Bey durun, “yedirmem Rıza’ya ve arkadaşlarına kul hakkını” demeyin hemen..

Adam ne yapsın, koca kurumu işletirken yanına güvendiği mesai arkadaşlarını alacak tabii!..

Size durun dedim ama Zekeriya’yı durduramıyoruz..

CHP’li Meclis Üyelerinin de huzurlu olmaya ihtiyacı olduğunu belirlemiş Zekeriya Say.  

CHP’li meclis üyesi Hasan Bozkurter, Turan Yel, İlker Uluer, Yıldız Kaya, Suadiye Gizem Aksoylu, Önder Gedik, Devrim Alparslan, Soner Karakuş, Rıza Gül, Mehmet Ali Tüy, Murat Arslan, Erşen Cesur ve Erdem Merakoğlu Göksel’in de kadroda olduğunu belgelemiş.

Dahası da var..

CHP Beşiktaş İlçe Kadın Kolu Başkanı Deniz Balfidan, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Olcay Aktan, Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Gülser Sabuncu ile Beşiktaş Belediye eski Başkan Yardımcısı Mustafa Tosun’un eşi Selma Tosun’da Personel A.Ş.’de soluğu almış.

“Beşiktaş CHP İlçe Teşkilatında maaşa bağlanmamış adam kaldı mı?” dediğinizi duyar gibiyim..

Yok vallahi kalmamış..

CHP Nispetiye Mahalle Temsilcisi Murat Dündar Uçan ile Dikilitaş Mahalle Temsilcisi Emin Silgu.. Silgu’nun akrabaları Melike Silgu, Sabahattin Silgu, Erhan Silgu, Kemal Silgu, Yuşa Silgu, Salih Silgu ve Kadri Silgu Personel A.Ş.’de istihdam edilenler arasında.

İŞKUR da kimmiş, Rıza Başkana verin ülkeyi, işsizlik sıfırlanır!..

Gelelim zurnanın zırt dediği yere..

TRT’nin sevilen ekran yüzü usta gazeteci Ersoy Dede, dün Star’daki köşesine Beşiktaş Belediyesi’nde dönen dolaplara ilişkin haberlerimizi taşıdı.

Bahçelievler’de ocak başı et lokantası işleten bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelen ve yine aynı ilçede mütevazı bir apartman dairesinde ikamet eden Rıza Akpolat’ın sadece aidatı 7 bin lira olan bir lüks villadaki yaşantısını, Belediye Başkanı olduktan 1 yıl sonra Kaz Dağları’nın eteğinde iki ayrı ultra lüks tripleks villa satın almasını irdelemiş Ersoy Dede..

Ve sormuş, “Beşiktaş Belediyesi’nde olanlar CHP Genel Merkezi’nden görünmüyor mu?”  

Görmüyorlar Ersoy Dede..

Görseler “malı götürmüş Rıza” derler..

Ben söylemiyorum, asla benim tespitim değil!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu söylüyor. 

2 Eylül 2021’de Nevşehir’de halka seslenip, “Siyasete giren kişi, zenginleşmez. Siyasete giren adam zenginleşiyorsa, bilin ki malı götürüyordur. Buna izin vermemek lazım” diye konuşuyor.

Velhasılıkelam, CHP Genel Merkezi ne yapar bilmem ama savcılık yakında çok şey yapacak gibi. 

CHP’li belediyede çalışan dürüst ve namuslu kadrolar her şeye şahit ve tek tek kaydediyorlar. 

Biz de takipçisi olup, dönen dolapları ifşa etmeye devam edeceğiz. 

Selâmetle..

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Erkan Aydın

Zekeriya Say ve Ersoy dedenin pr Ajansı gibi çalışmışsın Murat bey ama haklısın çocuk mahalle temsilcisine kadar bulmuş. Allah razı olsun seviyoruz sizleri

adil gerçek

CHP demek, Yolsuzluk demektir ! Kimse aksini iddia ve ispat edemez..! O zaman şu sonuç çıkıyor ortaya : Olan-biten ne KK'nın ne de diğer CHP ileri gelenlerinin umurunda değil ! Olamaz da zaten...Onun havuzlu villasını, giydiği "Etro" gömleği, kızının Ataşehir'deki dairesini bizler ortaya çıkartmıştık. Ne oldu, yüzleri kızardı mı ? Ne gezeer !
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23