• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeniakit.com.tr muhabirlerine kumar masasında yakalanan AK Parti milletvekili Hakkı Köylü'den çirkin saldırı!

Yeniakit Publisher
2020-01-19 01:12:00 - 2020-01-21 16:51:14
Yeniakit.com.tr muhabirlerine kumar masasında yakalanan AK Parti milletvekili Hakkı Köylü'den çirkin saldırı!

Devletin kurumu olan Kastamonu Öğretmenevi'ni adeta kumarhaneye çevirdiği öğrenilen AK Parti Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve beraberindeki bir grup bürokrat tarafından yakalanınca yeniakit.com.tr muhabirlerine saldırdılar.

 yeniakit.com.tr 

Yeniakit.com.tr muhabirleri Mehmet Özmen ve Taha Emre Özdemir, Kastamonu'da Öğretmenevi'nde kumar oynarken görüntüledikleri AK Parti Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, korumalar ve bir grup bürokrat tarafından saldırıya uğradı. 

Hakkı Köylü ve korumaları muhabirimizi odaya kilitleyip darp etti

Suçüstü görüntülerini kaydeden muhabirimiz Mehmet Özmen, bir odaya kilitlenerek 6-7 kişi tarafından darp edildi. Saldırganların arasında bizzat AK Partili Hakkı Köylü de vardı.

"Sen benim haberimi nasıl yaparsın lan!"

Ağır küfürler ve hakaretler eşliğinde bizzat Özmen'e yumruklarla vurarak saldıran Hakkı Köylü, "Sen benim hakkımda nasıl haber yaparsın lan" diyerek bağırdı.

Görüntüleri silmek için telefonu gasp ettiler

Saldıranlardan bir kısmı ise, muhabirimiz Taha Emre Özdemir'i odadan dışarı çıkartarak görüntü aldığı telefonunu gasp etti. Saldırganların gasbettikleri cep telefonundan görüntüleri silmeye çalıştıkları öğrenilirken, cep telefonunun halen saldırganlarda olduğu bildirildi. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Öğretmenevini özel kumarhaneye çevirmişler

Bir kamu kurumu olan Kastamonu Öğretmenevi'ndeki lokalin, saat 22:00'da kapanması gerekirken AK Parti milletvekili Hakkı Köylü, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve beraberindeki bürokratlar ve vekilin yakın arkadaşları için her cumartesi günü özel oyun odası haline getirildiği öğrenildi. 

Öte yandan Hakkı Köylü'nün  Kıbrıs'ta yüklü miktarda kumar borcuna saplandığı iddia edildi. Köylü ise değişik internet sitelerinde yer alan bu iddiaya karşı, Kıbrıs'a gitmediğini, kumar oynamadığını, kumar borcu da olmadığını belirtti.

Muhabirlerimiz emniyette

Saldırıya uğrayan muhabirlerimiz, şu an hastaneden darp raporu alıp Kastomonu İl Emniyeti'ne götürüldü.

Davutoğlu şahit göstermişti

Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlık yaptığı dönemde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan aleyhine bazı anlatımları için şahit olarak gösterdiği Hakkı Köylü'nün, FETÖ'nün kumpasına maruz kalan bakanlar için "Yüce Divan'a gidilmeli" ifadelerini söylediği iddia edilmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mehmet

tayyip bunları ...

Adil

Bu yerli capulcular akp nin basini yiyecek
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23