• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yargıtay'dan telefon karıştırma kararı

Yeniakit Publisher
2022-07-12 07:18:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Yargıtay'dan telefon karıştırma kararı

Antalya'da eşinin cep telefonu mesajlarını okuyan kişi Yargıtay tarafından kusurlu bulundu. Karısının telefonuna casus yazılım yükleyerek mesajları okuyan adama Yargıtay bu hareketi "Hukuka aykırıdır" diyerek kusurlu buldu.

Antalya’da yaşayan bir adam eşinin davranışlarından şüphelendi. Eşinin telefonunu alarak mesajların geri yüklenmesini sağlayan bir program yükledi. Eşinin başka kişilerle konuşmalarını gören o adam eşine boşanma davası açtı.

Yargıtay Hukuk Dairesi ise hukuka aykırı olarak elde edilen delil kusurun belirlenmesinde dikkate alınamaz diyerek eşi kusurlu buldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İzmir

Yargıtay dogrumu demiş şimdi ahlaksızlıga devam bu ne demek yargıtaydakilerde aynı haltı yiyoki karar bu

zaaf

vayyyyy be ülke ne hale geldi. dinen en ağır bir suçu işlemek serbest ve korunuyor. tesbit etmek suç.. bu kıyameti koparır. cehennem sizi bekliyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23