• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Valilikten Kadıköy açıklaması! Gözaltına alınan 58 kişi terörle iltisaklı çıktı

Yeniakit Publisher
2021-02-05 11:11:00 - 2021-02-05 11:12:45

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Valilikten Kadıköy açıklaması! Gözaltına alınan 58 kişi terörle iltisaklı çıktı

İstanbul Valiliği, Kadıköy'deki Boğaziçi gösterileri sırasında gözaltına alınan 65 kişinin 58'inin terörle iltisaklı olduğunu açıkladı.

Kadıköy'de dün yürüyüş yapmak isteyen gruba poli müdahale ederek gözaltına aldı. İstanbul Valiliği, gözaltılarla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, "Kadıköy İskele Meydanı'nda Kadıköy Kaymakamlığınca pandemiyle mücadele önlemleri kapsamında alınan toplanma, gösteri ve yürüyüş yasaklama kararına aykırı olarak 04.02.2021 Perşembe günü toplanan şahısların yasa dışı eylemleri sonucu 65 şüpheli, Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan 65 şüpheliden 58'inin farklı silahlı terör örgütleriyle iltisaklı-irtibatlı ve haklarında daha önce işlem yapıldığı, 7 kişinin de herhangi bir suç kaydının bulunmadığı anlaşılmıştır" denildi.

Açıklamada, "1 kişinin DHKP-C silahlı terör örgütü üyesi olduğu ve arandığı, 28 kişinin DHKP-C, MLKP, TKEP/L, TİKKO, THKPC, TKML terör örgütleriyle, 22 kişinin PKK/KCK silahlı terör örgütüyle ilgili geçmişte suç kayıtlarının bulunduğu, 7 kişinin farklı silahlı terör örgütleriyle iltisaklı oldukları tespit edilmiştir" bilgilerine yer verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ortadogu'daki butun diktatorler tum mualefete TERORIST der

MIT ve Emniyet kaydi gecersizdi, hem de AYM tarafindan onaylanmamis yani Turkiye icin KESINLESMIS karar olmadan birine TERORSIT diyen herkes hukuken HUKUKEN Mufteridir. o kisler sikayetci olursa CEZA alir ve TAZMINAT oder. Ayrica Siz Mulumansaniz iftira da Islam'da en buyuk gunahlardan biridir!

Mehmet Soylu

Biden in ekibi our boys görevi almış, mesele rektör değil diyor, aşağıya bak diye yalanı atıp merkezlerden tüvitleri ikiye katlayıp, erken seçim yaygaralarının sebeplerini açık ediyorlar. Tecavüzcü cuntacı harekat partinin ne çok militanı da varmış. Daha önce atanan rektörleri trans seksüel geçip, darbe programı hazır olunca boğaziçinde devreye sokmak ne Ali cenabetliktir. Tecavüzcüler bidensizin emriyle kırmızı başlarını gösterdi. Tencere tavayla alkış
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23