• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ünlü iş adamının servetine el konuldu

Yeniakit Publisher
2016-06-07 16:11:00 -
Ünlü iş adamının servetine el konuldu

Alman mahkemesi, Almanya'dan Türkiye'ye en çok turist gönderen tur operatörlerinden Vural Öger'e ait şirketin iflasının ardından ödeme yapamadığı için iş adamının özel servetine el koydu.

Alman "Der Spiegel" dergisinin, işadamı Vural Öger'in V.Ö. Travel ve Öger Türk Tur adlı şirketlerin 30 Aralık 2015 tarihinde iflas ettiğini ve iflasın ardından verdiği bazı sözleri yerine getirmediğini iddia etti.

17 MİLYON EUROLUK BORÇ

Öger Türk Tut şirketinin Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlarına sattığı SunExpress uçak biletleri ve bu nedenle de SunExpress'e 17 milyon Euro borçlandığı kaydedildi. SunExpress ile girdiği bazı yazılı anlaşmalarda Öger'in bu borca kişisel ve özel servetini de kefil gösterdiği belirtildi. Ancak özel servetinde ise kaydırmalar yaptığı için mahkeme tarafından özel mal varlığına tedbir konduğu bildirildi.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23