• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ülkeyi ele geçirdiler! ABD’yi saran siyonist ağ

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Ülkeyi ele geçirdiler! ABD’yi saran siyonist ağ

İsrail, ABD'yi savaştan savaşa sürüklüyor. Siyonistlerin kurduğu kirli ağ, Washington'u sarmış durumda. Teknoloji şirketleri, Kongre, kiliseler, medya, Yahudilerden oluşan gölge güçlerin kontrolünde.

İsrail, ABD'yi savaştan savaşa sürüklüyor. Siyonistlerin kurduğu kirli ağ, Washington'u sarmış durumda. Teknoloji şirketleri, Kongre, kiliseler, medya, Yahudilerden oluşan gölge güçlerin kontrolünde.

Dünya bir kez daha İsrail'in siyonist emellerinin peşinden küresel krize sürükleniyor. İsrail yönetiminin İran'a yönelik 28 Şubat'ta başlattığı kirli savaş her geçen gün büyük bir çatışma riskine doğru ilerliyor. İsrail devleti yıllardır kurduğu siyonist ağ ile ABD'yi siyasetten ekonomiye ya da savunma şirketlerinden kiliseye kadar kontrol ediyor.


 

SAVAŞ BASKISI YAPIYORLAR

Bu Yahudi yapıları ile ABD'yi istedikleri savaşa sürüklüyorlar. Irak savaşı ya da Afganistan işgalinde de etkileri çok yüksekti. İşte Washington'u saran gölge güçlerin kontrolündeki siyonist ağa dair detaylar:

1- AIPAC 2- AKADEMİ DÜNYASI 3- HOLLYWOOD 4- MEDYA 5 İŞ DÜNYASI 6- TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ 7- SAVUNMA ŞİRKETLERİ 8- EVANJELİKLER

1- İsrail lobisi AIPAC, siyaseti gizli ödeneklerle kontrol ediyor. Bu gölge güçlerle hiçbir bağlantısı olmayan isimler de başlarına bir bela gelmesin diye konuşmuyor. Öldürülmekten korkuyorlar. AIPAC, Kongre'nin yüzde 80'ine nüfuz ediyor.

2- ABD'de birçok üniversitenin mütevelli heyeti yönetimlerinde genellikle Yahudi finansçılar ve hukukçular bulunuyor. ABD'deki akademi dünyasının İsrail'e en büyük desteklerinden biri antisemitizm tanımını silah haline getirilmeleri oldu.

3- İngiliz sanatçı Ricky Gervais'in sözleri Hollywood'un kirli yüzünün kanıtı oldu. Gervais, oyuncu Kate Winslet'a "Kate, ben ne demiştim; 'Yahudi filmi yap ve Oscar'ı kap'. Bak dediğim oldu" demişti. Winslet, Holokost filmi Reader ile Oscar almıştı.

4- ABD ana akım medyasının ya sahipleri Yahudi ya da en tepesindeki isimler. Yapılan birçok bağımsız akademik çalışmada ABD medyasında İsrail karşıtı haberlere sansür uygulandığı belirlenmişti.

5- ABD'li birçok şirketin İsrail destekçisi olması zorunluluk gibi bir durum. Çalışanların başı ise Yahudi destekçisi kuruluşlarla dertte. StopAntisemitism isimli grubun, sosyal medyada İsrail'i eleştiren kişilerin işten çıkarılması için şirketlere baskı uyguladığı ortaya çıkmıştı.

6- Oracle, Google, Instagram, Whatsapp, Microsoft, YouTube, ChatGPT, Dell ve dahası... 7 Ekim 2023 ile 10 Ekim 2025 arasındaki Gazze soykırımı boyunca ABD merkezli teknoloji şirketlerinin İsrail'e birçok alanda destek sağladığı belgelerle kanıtlandı.

7- İsrail ile ABD arasında ilk kez 1998'de imzalanan güvenlik anlaşması 10'ar yıllık aralarla yenileniyor. ABD, 2016'daki anlaşmada da 10 yıllık süreçte 38 milyar dolar askeri yardım yapmayı kabul etmişti. ABD'li şirketler, en büyük silah satışlarını İsrail'e yapıyor.

8- Yahudiler, ABD'deki kiliseleri Evanjelikler üzerinden kontrol ediyor. ABD'deki Hıristiyanlar arasında en yaygın mezhep. 80 milyon üyeleri var. Özellikle Cumhuriyetçi Parti'yle ilişkileri çok güçlü. Evanjelikler, aynı zamanda "Hıristiyan siyonistler" olarak biliniyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HİZİPSAVAR

amerikada çok büyük iç savaşlar çıkacak almanya gibi siyonist avı başlayacak özgür olmak istiyorlasa çok kan dökülmesi lazım ama yapraklara dallara değil direk ana gövdeye köke saldırmak lazım. tüm dünyada bunlara destek vermek zorunda özellikle türkiye çin rusya
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23