• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Üç yıl sonra aynı ceza! İşitme ve konuşma engelli taraftar aldığı cezayı görünce şoke oldu

Yeniakit Publisher
2019-12-19 23:22:00 -
Üç yıl sonra aynı ceza! İşitme ve konuşma engelli taraftar aldığı cezayı görünce şoke oldu

İki hafta önce Yeni Malatyaspor deplasmanına giden Sivasspor taraftarlarına çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ceza verildi. Maçta yer alan işitme ve konuşma engelli İlhan Biçer de cezadan etkilendi.

Süper Lig'in 14.haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanına giden Sivasspor taraftarlarına, çirkin tezahüratta bulundukları gerekçesiyle bir maç müsabakadan men cezası kesildi. Cezadan işitme ve konuşma engelli İlhan Biçer de etkilendi.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Yeni Malatyaspor - Sivasspor maçında Sivasspor taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle misafir tribünlerine ceza verdi. Karşılaşmayı oğlu Cihan Biçer ile izleyen işitme engelli İlhan Biçer de bu blokta bulunan diğer taraftarlar gibi cezalı duruma düştü.

"Ben zaten küfür edemem"

İlhan Biçer, oğlu Cihan aracılığıyla yaptığı açıklamada, Sivasspor'un maçlarını uzun yıllardan beri takip ettiğini belirterek TFF'nin kendisine uyguladığı cezaya anlam veremediğini söyledi. Sivasspor'un her deplasman maçına gittiğini ifade eden Biçer, "Federasyonun yaptığı büyük bir yanlış ve ayıp. Ben zaten küfür edemem. Federasyonun bu hatayı düzeltmesini bekliyoruz" dedi.

Biçer, Federasyonun yaptığı hatadan dolayı takımının Gençlerbirliği ile oynayacağı maça gidemeyecek olmanın üzüntüsünü yaşadığını da ifade etti.

3 yıl önce aynısı yaşandı

İlhan Biçer, yaklaşık 3 yıl önce de aynı cezaya maruz kalmış, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın TFF ile yaptığı görüşmeler sonucu TFF 1'inci Lig'de Sivasspor ile Boluspor arasında oynanan karşılaşmayı protokol tribününden izlemişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23