• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terörün merkezi ODTÜ

Yeniakit Publisher
2017-05-18 06:01:00 - 2017-05-18 01:17:03
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
Terörün merkezi ODTÜ

ODTÜ’deki terör yandaşları, Suriye’de mayına basarak ölen gezici terörist Ulaş Bayraktaroğlu için üniversite kampüsü içerisinde eylem düzenledi.

ÖMER FARUK ŞAHİN / ANKARATerör sevicilerin merkezi haline gelen ODTÜ’de skandalların arkası kesilmiyor. ODTÜ’deki terör yandaşları, son olarak geçtiğimiz hafta Suriye’de mayına basarak ölen gezici terörist Ulaş Bayraktaroğlu için düğmeye bastı. Aynı zamanda geçtiğimiz sene Şubat ayında Akit Medya Grubu’na yönelik terör saldırısını düzenleyen Birleşik Özgürlük Güçleri’nin (BÖG) lideri olduğu ortaya çıkan gezici Ulaş Bayraktaroğlu’nun yasını ODTÜ’lü terör seviciler tuttu. Üniversite kampüsünde eylem düzenleyen bir grup militan ‘Gezi’den, Rojava’ya’, ‘Beraber dövüştük, beraber hesap soracağız’ şeklindeki pankartlarla gerçek yüzlerini ortaya koydu.

ZULÜM 1453’TE BAŞLADI

Daha önce mezuniyet töreninde açtıkları pankartlarla gündeme gelen ODTÜ’lüler, Ankara trafiğini rahatlatacak olan Malazgirt Bulvarı’na karşı yaptıkları eylemde ise ‘Zulüm 1453’te başladı’ afişleri ile din ve millet düşmanlıklarını bir kez daha ortaya koymuştu. İstanbul’da gerçekleştirilen hain terör saldırısı sonrası, şehit olan polislerin fotoğraflarını asmak isteyen öğrencilere engel olup, terör yandaşlarının afişlerini asan ODTÜ’lüler, yeni öğretim yılının başlamasıyla birlikte okulda açılan oryantasyon stantlarına “İsyan Devrim” yazarak okula yeni kayıt yaptıran öğrencilere adeta gözdağı vermişti.

REKTÖRLÜK GÖZ YUMUYOR

Öte yandan; konuya ilişkin Akit’e açıklamalarda bulunan ODTÜ’lü bir öğrenci eyleme katılanların çoğunun okulun dışından otobüslerle taşındığını, rektörlüğün bu eylemlere ve bu militanların okula girmesine açıkça göz yumduğunu dile getirdi.  

MAYINA BASARAK ÖLDÜ

Gezi Parkı eylemleri sırasında polise molotofkokteyli atan, Mart 2014 tarihinde Suriye’ye geçerek, terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı YPG’ye katılan Ulaş Bayraktaroğlu’nun Rakka operasyonunda mayına basarak öldüğü belirtildi.

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23