• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terör propagandası yapan şarkıcıya soruşturma!

Yeniakit Publisher
2017-05-16 12:25:00 -
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
Terör propagandası yapan şarkıcıya soruşturma!

HDP'li şarkıcı Ferhat Tunç hakkında Twitter paylaşımları nedeniyle, 100'ün üzerinde 'Terör Örgütü Propagandası yapmak' ve 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan yeni soruşturma açıldı.

Daha önce 'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade veren  Ferhat Tunç hakkında bu kez sosyal medya paylaşımları nedeniyle, 'Terör Örgütü Propagandası yapmak' ve 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlarından yeni bir soruşturma açıldı. İstanbul Büyükçekmece savcılığınca Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlardan oluşan 50 sayfalık soruşturma dosyası Çağlayan Basın savcılığına gönderildi.

Tunç, soruşturmanın son 1 yılda Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımları kapsadığını belirterek, şöyle dedi: "Bu paylaşımlarla 'Terör örgütü Propagandası' yaptığım ve 'Cumhurbaşkanına Hakaret' ettiğim iddia ediliyor. Önümüzdeki günlerde Savcılığa giderek ifademi vereceğim."

İŞTE TUNÇ'UN O PAYLAŞIMLARI...





x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23