• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya'yı çıldırtacak Bayraktar kararı! Az önce duyurdular

Yeniakit Publisher
2022-05-19 18:18:00 -
Rusya'yı çıldırtacak Bayraktar kararı! Az önce duyurdular

Ukrayna'da Rusya ile savaşın seyrini değiştiren Bayraktar TB2 sevgisi her geçen gün büyüyor. Bu kez ülkede bulunan Rus Radyosu'nun ismi Radyo Bayraktar olarak değiştirildi.

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat devam ederken Bayraktar TB2 SİHA'lar savaşın seyrini değiştiriyor. Türk insansız hava araçlarına büyük ilgi gösterilen Ukrayna'da 'Bayraktar' ismi bu kez bir radyoya verildi. Radyo Bayraktar'ın yayın hayatına yeni başladığı öğrenildi.

Ukrayna'da yerel halk, Bayraktar TB2 için şarkılar yazmaya başlarken, evcil hayvanlarına Türk yapımı insansız hava aracının adını verenler dahi oldu.

Ukrayna’nın medya denetçisi, Rus Radyosu’nun (Russkoye Radio) ismini, Radyo Bayraktar (Radio Bayraktar) olarak değiştirdi. Ukrayna Televizyon ve Radyo Yayınları Ulusal Konseyi’nin açıklamasında, “Yayın kodu Rus Radyosu olan Rus Radyosu - Ukrayna’nın ismi değiştirilmiştir. Bundan sonra yayınlarında bu radyo istasyonunun ismi Radyo Bayraktar olacaktır” denildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fetösavar

valla bizde de heronlar herkes tarafından bilinip övülüyordu ki sonuç malum.

isimsiz

siz bu başlıkları atarken yarın öbür gün türkiye ukrayna’yı silah temin ediyor deyip koş ortasında gazı kesince hoplarsınız,ardında da yaş meyve sebze ithalatını sonlandırıp turistte yollamazsa işte o zaman kış ortasında ısınmak için göbek atarsınız
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23