• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rıdvan Dilmen'den canlı yayında ilginç penaltı yorumu

Yeniakit Publisher
2020-11-28 23:20:00 - 2020-11-29 01:13:46

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının ilk yarısını değerlendiren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in canlı yayında yaptığı penaltı yorumu sosyal medyada çok konuşulanların arasına girdi.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Çaykur Rizespor- Galatasaray maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının ilk yarısını değerlendiren Rıdvan Dilmen'in canlı yayında yaptığı penaltı yorumu sosyal medyada çok konuşulanların arasına girdi.

Canlı yayında ilginç anlar

Dilmen, stüdyoda ayağa kalkarak izleyenlere penaltıyı anlatmak için halden hale girdi. Dilmen'in 'penaltı yorumu' izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Penaltı yorumu

Rıdvan Dilmen, yaptığı yorumda da penaltıları eleştirdi. Başakşehir-Denizlispor ve Rizespor-Galatasaray maçlarını yorumlayan Dilmen, "Denizlispor ve Rizespor'un aleyhine verilen penaltılar birebir aynı. Net penaltı, kurallara göre penaltı. Ben de VAR'a gider veririm ama futbolu öldürmek için her şeyi yapıyorlar. Kurala göre penaltı, ama.." dedi.

Dilmen şöyle konuştu:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Rizespor'un gol yemesi lazımdı kaleye gitmesi için. Kendisi için hayırlı bir gol yedi. İkinci golü yemezse... İlk yarı Galatasaray'ın hakimiyetinde geçti.
Geçen haftaki maçın birebir aynısı. Galatasaray geliyor, rakip kaleci muhteşem oynuyor. Geçen haftanın fotokopisi. Galatasaray bu kez golü buldu, tek ve önemli fark."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

memleketim

ülkedeki en iyi yorumcu.başkaları maçı futbolu yorumluyor.erman çakar gibi sadece hakemleri etkilemeye çalışıp amigoluk şov yapanlar dolu spor programlarında.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23