• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Provokatif paylaşımlarıyla ünlü "Pucca" için hapis istemi!

Yeniakit Publisher
2021-09-16 07:33:00 - 2021-09-16 07:34:07

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Provokatif paylaşımlarıyla ünlü "Pucca" için hapis istemi!

Sosyal medyadaki provokatif paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ve "Pucca" ismiyle tanınan Pınar Yıldırım'ın hapis cezası istendi.

Sosyal medya paylaşımı nedeniyle gözaltına alınan ve serbest bırakılan sosyal medya fenomeni Pınar Yıldırım (Pucca) hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Pınar Yıldırım’ın twitter adlı sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla "@PuCCaa" isimli hesabından 19 Temmuz 2020 tarihinde "O kadar eşcinselli dizi izledim, film üstüne film bitirdim yok yok yok! Hala erkek denen aşağılık, karaktersiz cinsiyetten hoşlanıyorum..." şeklinde paylaşım yaptığı anlatıldı.

Pınar Yıldırım’ın ifadesinde, o dönem eski eşi Osman Karagöz ile evli olduğunu, eski eşinin twitter hesabından kendisini kastederek ‘sabahtan akşama kadar eş cinselli film izliyor’ diye bir paylaşım yaptığını, yaptığı bu paylaşımın ona istinaden olduğunu, karşılıklı atışmalar olduğu, bunun dışında bir amacı olmadığını söylediği belirtildi.

O dönemde tweetin tepki almadığını söyleyen Yıldırım, paylaşımdan yanlış bir çıkarım yapıldığını, suç işleme kastının olmadığını belirterek suçlamayı kabul etmedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Uğur

Bu nefret söyleminden ve 15 Temmuza dair darbe taraftarı teröristçe laflarından dolayı ceza yemelidir ve gayri-zengin erkek nüfusumuza düşman diğer feminist zorbalar da âcilen cezalandırılmaya başlanmalıdır. Çünkü zengin olmayan ve zampara kabadayı olmayan erkeklerin kötü ve değersiz oldukları kanaati öyle yerleşti ki artık kadınlar evlenip çocuk sahibi olmuyor veya ilk çocuktan sonra kocalarına kötü davranıp boşuyor. Bürokratların da çoğunun hıyanet içinde destek verdiği böyle söylemler yüzünden kadınlar artık kocaları yerine işyerindeki havalı laikçilerle veya sözde centilmen zampara magandalarla sosyalleşiyor ve böylece artık nüfusumuz istatistiksel olarak kesin gerileme sürecine girdi.

İnsan

Haklı olduğu asıl konu her tarafımızın eşcinsel içerikli tv film ve programlarıyla sarılmış olması Sanki birileri özel olarak fonluyor bunları
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23