• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Pekcan: Hem tüketicilerimizi hem de firmalarımızı sahte servislere karşı korumak için SERBİS'i hizmete sunuyoruz

Yeniakit Publisher
2020-07-17 12:16:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Pekcan: Hem tüketicilerimizi hem de firmalarımızı sahte servislere karşı korumak için SERBİS'i hizmete sunuyoruz

Ticaret Bakanı Pekcan, "Hem tüketicilerimizi hem de firmalarımızı sahte servislere karşı korumak için Servis Bilgi Sistemi'ni (SERBİS) hizmete sunuyoruz." dedi.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, videokonferans yöntemiyle Servis Bilgi Sistemi (SERBİS) Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Hem tüketicilerimizi hem de firmalarımızı sahte servislere karşı korumak için SERBİS'i hizmete sunuyoruz." dedi.

Bakan Pekcan, "SERBİS kapsamında 'www.servis.gov.tr', tüketicilerimizin, üretici ve ithalatçıların tüm yetkili servis bilgilerine ulaşmasını sağlıyor." diye konuştu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23