• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ordu'dan deprem bölgesine yardım tırı gönderildi

Yeniakit Publisher
2020-01-27 18:10:52 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Ordu'dan deprem bölgesine yardım tırı gönderildi

ORDU (AA) - Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremin ardından Ordu'da toplanan yardım malzemesi bölgeye gönderildi.

Ünye, Fatsa, Ordu ticaret ve sanayi odaları ile ticaret borsaları depremzedeler için yardım kampanyası düzenledi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Deprem sonrasında Elazığ ve Malatya'da mağdur olan insanlarımız için bir kampanya organize ettik. Bölgede zor günler yaşanıyor. Allah yardımcıları olsun. İnşallah bizim de bir faydamız olur." dedi.

Akar, oda ve borsa üyelerinin, kampanyayı duyan vatandaşların ve fabrika sahiplerinin desteğiyle hazırlanan paketlerin yola çıktığını ifade ederek "Paketlerimiz ağırlıklı olarak un, kuru gıda, giysi, çocuk bezi, battaniye ve ısıtıcılardan oluşuyor. Bu paketleri yardım tırına yükledik. Tır daha sonra Fatsa ve Ordu’daki yardım paketlerini alarak deprem bölgesine ulaşmak üzere yola çıkacak. Yardım tırımız yarın sabah saatlerinde bölgeye ulaşacak." diye konuştu.


Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23