• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nehirde boğulmak üzere olan çocuğu İHA muhabiri kurtardı

Yeniakit Publisher
2017-08-30 21:17:40 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Nehirde boğulmak üzere olan çocuğu İHA muhabiri kurtardı

Serinlemek için girdiği Çoruh Nehri’nde boğulmak üzere olan çocuğu, İhlas Haber Ajansı muhabiri Beşir Kelleci suya atlayarak kurtardı.

Olay bugün saat 14.45 sıralarında Bayburt merkezde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 10 yaşındaki Sefa Karadeniz isimli çocuk serinlemek için Çoruh Nehri’ne girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılan çocuk, suda sürüklenmeye başladı. İhlas Haber Ajansı ve Bayburt Sıla Gazetesi muhabiri Beşir Kelleci, Çoruh Nehri kenarındaki yürüyüş yolunda ilerlerken bir anda bir çocuğun boğulma tehlikesi geçirdiğini fark etti. Akıntıya kapılarak bilincini de kaybeden Karadeniz’i gören Kelleci, 5 metre yükseklikten nehre atlayıp yüzerek çocuğa ulaştı. Kelleci, çocuğu nehirden çıkardıktan sonra ilk müdahalede bulunarak olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim etti.

Sefa Karadeniz 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Karadeniz’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan İHA muhabirinin çocuğu kurtarma anları bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23