• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Melih Gökçek, Şirin Payzın'ı şekilden şekle soktu

Yeniakit Publisher
2021-09-28 15:28:00 -
Melih Gökçek, Şirin Payzın'ı şekilden şekle soktu

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Halk Tv sunucusu Şirin Payzın'ı zora sokacak kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Halk Tv’den Şirin Payzın ile yaşadığı olayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Melih Gökçek, "Şirin Payzın, Halk Tv’de Barış ile beni konuştu. FETÖ konusuyla ilgili üç mesaj attım. Objektifsen yayınlarsın dedim, bekliyorum. Şirin Payzın verdiğim cevapları yayınlamadı. Barış ile Şirin paslaştı ve benim zamanımda FETÖ için iyi laflar söylediği tekrarladı, durdu.” dedi.

Gökçek, Şirin Payzın’a Bülent Arınç ile ilgili bir videoyu attığını ve onunda ekranlara getirilmediğini söyleyerek, ‘Senin utanacağını sanmıyorum ama Barış Terkoğlu’na sor bakalım utanacak mı?’ dedi.

Melih Gökçek, Şirin Payzın’ın söz konusu mesajları okurken fotoğrafladığını söyleyerek, ‘Dikkatli bakın. Surat şekilden şekile giriyor. Ama hepsinin ortak özelliği surat Çarşamba pazarı’ dedi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

alpagu

melih bey herzamanki gibi formundasınınz

n.uyan

sn.Baskan bu h...siz perde utanacak surat yok bunların ipi ABD'li ,anlı ağa babalarının elinde onlar ne tarafa çekerse o yöne doğru giderler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23