• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Listeniz batsın! Testere ile adam kesen Suudi Arabistan endişesiz, Türkiye endişeli

Yeniakit Publisher
2021-08-09 13:30:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Listeniz batsın! Testere ile adam kesen Suudi Arabistan endişesiz, Türkiye endişeli

Karar ve Yeni Asya gazetelerinin büyük bir hevesle manşetten duyurduğu İPSOS'un araştırmasında, Türkiye'deki insanlar geleceğinden endişeli gösterilirken listede en endişesiz ülke Suudi Arabistan çıktı. Veliaht prensin testere ile gazeteci kestiği ülkenin 'endişesiz' gösterilip, Türkiye'nin karalanması pes dedirtti.

 yeniakit.com.tr 

Türkiye üzerinde dünya çapında yürütülen algı çalışmasına bir yenisi daha eklendi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na yakın olan Karar gazetesi ile Yeni Asya gazetesinin büyük bir iştahla manşetten duyurduğu global araştırma şirketi İPSOS'un son araştırmasının sonuçları 'pes' dedirtti.

Türkiye'yi karalama girişimi

Söz konusu sözde araştırmada Türkiye'de yaşayanlar geleceğinden endişeliymiş gibi gösterilirken, en endişesiz ülke ise Suudi Arabistan olarak lanse edildi.

Veliaht prens Muhammed Bin Selman'ın adam tutarak İstanbul'daki elçilik binasında gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı testerelerle öldürüp, cesedini de yok etmesi hafızalardaki yerini korurken Suudi Arabistan'ın en endişesiz ülke gibi gösterilmesi komik karşılandı.

Global karalama kampanyasında Karar ve Yeni Asya gibi sözde muhafazakar medya organlarının dahil olması ise muhalefetin içinde düştüğü içler acısı durumu gözler önüne serdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şuayıp

Sol basının ekleri

M. Fatih

Öyleyse Suudi Arabistan'a! Hadi daha ne duruyorsunuz.?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23