• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kaz Dağlarından villa alan Tarkan yine kafayı çıkardı! Skandal paylaşım

Yeniakit Publisher
2021-08-01 12:08:00 - 2021-08-01 12:05:34
Kaz Dağlarından villa alan Tarkan yine kafayı çıkardı! Skandal paylaşım

Kaz Dağları ile ilgili yapılan ‘doğa katliamı’ provakasyonuna destek veren, ancak daha sonra Kaz Dağları’ndan villa satın aldığının ortaya çıkmasıyla ‘samimiyetsizliği’ gözler önüne serilen şarkıcı Tarkan, şimdi de Türkiye orman yangınları ile mücadele ederken Rize’de doğanın katledildiğini iddia eden skandal bir paylaşımda bulundu.

 yeniakit.com.tr 

Kaz Dağları ile ilgili yürütülen provokasyona verdiği destekle bilinen Tarkan’ın, doğayı korumak bahanesiyle savunduğunu iddia ettiği Kaz Dağları'ndan kendisine 2010 yılında villa satın aldığı ortaya çıkmıştı.

Sosyal medyadan her fırsatta kendisini “doğa sever” göstermek adına yetkilileri itham eden paylaşımlarda bulunan Tarkan, skandal paylaşımlarıma bir yenisini daha ekledi.

Türkiye orman yangınları ile canla başla mücadele ederken İnstagram hesabından bir video paylaşan Tarkan, Rize’nin İkizdere ilçesinde doğa katliamı yapıldığını iddia etti.

Tarkan paylaşımında “Ülkemin bir yanında yanan ormanlar, bir yanında ormanını savunma mücadelesinde olanlar. İkizdere taş ocağı direnişinin 100’üncü günü dolmuşken yapılan bu doğa katliamıyla ilgili yetkililerden hala bir geri adım yok maalesef. Huuuu vatandaşının feryadına kulak vermeyen yetkililer, hiç mi gelmiyor sesimiz size? Hiç mi sızlamıyor vicdanlarınız yahu? Kaz Dağları'yla ilgili tepkisi samimi bulunmayan Tarkan, 2010 yılında Kaz Dağları'ndan kendine villa satın aldığı ortaya çıkmıştı.” ifadelerine yer verdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Orman yangınları ile ciğerleri yanan Türkiye, sıkıntılı bir süreçten geçerken ‘ünlü’ kisvesi altındaki bu gibi isimlern yetkilileri suçlayıcı bir tarzda durumda siyasi bir amaç çıkartarak provokatif girişimlerde bulunması ‘pes’ dedirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Oflu

Bunlar beyin ozurlu

[email protected]

Ünlü demek ne oluyor bunlar bu ülkenin manevi ve maddi değerlerini ayaklar altına alan ülkenin geleceğini sıkıntıya sokmaya çalışan ünsüz insanlar bunların yoldan çıkarmayı başardığı cahil zümresi miktarınca ne çekeceğini Allah CC kitabında açıkça beyan etmektedir. Allah CC bu ünsüz ünlülerin şerrinden insanlık âlemini ve Müslüman Türk milleti ni saklasın amin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23