• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Suudi Arabistan'a saldırı... Türkiye'den jet hızında tepki

Yeniakit Publisher
DHA Giriş Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Suudi Arabistan'a saldırı... Türkiye'den jet hızında tepki

Türkiye, Husilerin Suudi Arabistan'a yaptığı füze saldırısını en güçlü biçimde kınadı. Dışişleri Bakanlığı hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifa diledi; saldırıların son bulması ve Suudi Arabistan'la dayanışma çağrısı yaptı.

Dışişleri Bakanlığı "Suudi Arabistan'ın güneyinde yer alan Abha Uluslararası Havalimanı ile Riyad'daki Kral Halid Uluslararası Havalimanı'nın Husiler tarafından hedef alınmasını en güçlü biçimde kınıyoruz" açıklamasında bulundu.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Suudi Arabistan'ın güneyinde yer alan Abha Uluslararası Havalimanı ile Riyad'daki Kral Halid Uluslararası Havalimanı'nın Husiler tarafından hedef alınmasını en güçlü biçimde kınıyoruz.


 

Saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Sivil halkı ve altyapıyı hedef alan ve bölgedeki gerilimin daha da tırmanmasına yol açan bu saldırılara bir an evvel son verilmesi gerekmektedir.

Suudi Arabistan'la tam dayanışma içinde olduğumuzu bir kez daha vurguluyor, mevcut ihtilafların diyalog ve diplomasi yoluyla çözülmesi yönündeki çağrımızı yineliyoruz."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vay vay

Suudilerin husilere yaptığı saldırıları da kınıyor muyuz..

Ahmet Kar

Daha yeni Arabistan Husilere bomba yağdırdı kınanmadı,ölenler vardı.Arabistanın koruyucuları Abd İsrail gayet mutlular,Bizim ne yapmak istiyoruz anlamadım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23