• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kadir ağabeyi rahmetle anıyoruz

Yeniakit Publisher
2018-05-29 11:40:00 - 2018-05-29 11:47:19

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Kadir ağabeyi rahmetle anıyoruz

Gazetemizin merhum Genel Yayın Yönetmeni Kadir ağabeyi Hakk'a irtihalinin 1. sene-i devriyesinde dua ve özleme anıyoruz.

 HABER MERKEZİ  Gazetemizin merhum Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’i hakka irtihalinin 1. sene-i devriyesinde dua ve özleme anıyoruz. Kadir ağabeyin, 29 Mayıs günü iftar saatinde kızı Esma Karanfil’in evinde, damadı Cemil Yavuz Karanfil tarafından bıçaklanarak aramızdan ayrılışının üzerinden bir koca yıl geçti. 

38 YILLIK DOST

Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, rahmetli Kadir Demirel ile 38 yıllık hukukunun bulunduğunu ifade ederek, Demirel ile vefatından önceki son anısını paylaştı.

Dünya hayatının imtihandan ibaret olduğunu belirten Karahasanoğlu, Kadir Demirel ile olan son anısının da bu imtihanın ibretleri arasında yer aldığını kaydederek, “Kadir’in vefat ettiği gün Fatih Camii’nde bir cenaze vardı, ikindi namazını müteakipti. Oradan trafikten dolayı gazeteye biraz gecikerek gelmiştim. Saat 18.40’tı. Asansörde kendisiyle karşılaştık. ‘Hayrola Kadir erkencisin bugün' dedim. O da, ‘Ağabey bugün kızıma davetliyim’ dedi ve gitti. Saat 19.20’de ‘Kadir Demirel hayatını kaybetti’ diye haber aldım... İşte bu imtihan da insanların 40 dakikalık zaman dilimi içerisinde hiçbir hastalığı olmayan, sağlam bir insanın bile nasıl hayatını kaybedebileceğine dair bizlere ibret dolu vakadır. Hiçbir hastalığı yok, eksiği yok, mübarek günde kızının evine gidiyor, orada oruçlu halde son nefesini veriyor. İnşallah şehid olmuştur. Kendisini rahmetle, minnetle, özleyerek anıyoruz. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23