• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İster gazeteci doğrasın, ister diktatör olsun fark etmez! Eğer açılırsa kadınlar, sekülerlerin baş tacıdır vandallar

Yeniakit Publisher
2021-09-26 16:01:00 - 2021-09-26 17:20:45

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Gazeteci katleden Suudi Arabistan yönetimi, sekülerleri coşturmaya devam ediyor. Her fırsatta Batı'ya selam çakan Suudi yönetimi son olarak başı açık kadınların dans etmesine olanak sağladı.

Suudi Arabistan yönetimi, “ılımlı İslam” safsatasını ortaya attıktan sonra sekülerleşme adımları atmaya başladı. Türkiye ve dünyadaki sekülerlerden de destek gören Suudi yönetimi, tüm caniliklerini örtmek için söz konusu gelişmeleri bir kılıf gibi kullanmaya başladı.

Ilımlı İslam” saçmalığından sonra İstanbul’da gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı katleden ve cesedini de ortadan kaldıran Suudi yönetimi giderek şirazeyi kaydırdı.

Konsoloslukta gazeteci doğrayan Suudi yönetimi, attığı son adımla sözde özgür basın ve demokrasiden yana olan Batılı seküler laikçileri pek sevindirdi. Ülkede, Kelime-i Tevhid bayrağının önüne başı açık kadınlara şarkı söyletildi, dans ettirildi.

Solcu Aykırı gazetesi, Suudi Arabistan’daki görüntüleri, “Suudi Arabistan'da kadınlar ilk defa bir organizasyonda başörtüsüz olarak yer aldı, şarkı söyledi ve dans etti.” sözleriyle duyurarak sevincini dile getirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandas

Bu zorlama meselesi yanlış anlaşılıyor.zorlama gayri muslime olmaz,fakat müslümanım diyorsan zorlama vardır arkadaş.

Murat

Onlarda sade başı açık bizde tam çıplak biz daha medeniyiz ironi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23