• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul'da ulaşım çilesi! Metrodan sonra şimdi de metrobüs

Yeniakit Publisher
2019-12-14 16:50:00 -
İstanbul'da ulaşım çilesi! Metrodan sonra şimdi de metrobüs

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul’da ulaşım çilesi devam ediyor. Sabah saatlerinde metroda gelen aksamlar sonrası akşam saatlerinde de metrobüs çilesi yaşandı.

Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve Yenikapı-Kirazlı metro hattında teknik arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferler durdu. Bazı duraklarda yoğunluk oluşurken, Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında İETT otobüsleri ile ring seferi yapılıyor. Metrodaki teknik arıza devam ediyor.

Öte yandan Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, " M1AYenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında teknik bir arıza nedeniyle Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında sefer yapılamamaktadır. Sefer yapılamayan Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında İETT otobüsleri ile ring seferi yapılmaktadır." denildi.

Florya'da metrobüs arızalandı

Florya metrobüs durağında arızalan metrobüs yoğunluğa neden oldu. Arızalı metrobüs nedeniyle uzun yolda uzun metrobüs kuyrukları oluşurken, seferler bir süre yapılamadı.

Florya Metrobüs durağı yakınında Zincirlikuyu istikametine giden bir metrobüs arıza yaptı. Arızalı metrobüs nedeniyle seferler her iki istikamette de yaklaşık 10 dakika yapılamadı. Duraklarda ve metrobüs güzergahında yoğunluk oluşurken, yolda uzun metrobüs kuyrukları oluştu.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ömer kayar

yaw arkadaş düne kadar istanbul u farklı bi başkan yönetiyordu aynı aksaklıklar o zamanda oluyordu chp den nefret eden birisi olarak yinede bu yorumu paylaşmak istedim haberde imamoğlu başkanlığında demeniz yanlış bence önceden yaşanan aksaklıklarda haber yapıldığında topbaş başkanlığında demezken şimdi niye böyle yazılıyor not imamoğlu yada chp ile bi alakam yoktur ama biraz realite düşünün

karlıdağlar

çok güzel haber.her şey çok güzel olacakmış; gördünüz mü güzelliği? heh heh hehhh!.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23