• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul'da dehşet anları: Ölüler var

Yeniakit Publisher
2022-08-23 19:54:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İstanbul'da dehşet anları: Ölüler var

İstanbul Küçükçekmece'de, otomobille gelen kimliği belirsiz kişiler kahvaltı salonundaki kişilere silahlı saldırıda bulundu. Saldırganlar geldikleri otomobille kaçarken, yaralı olarak hastaneye kaldırılan iki kişi hayatını kaybetti.

Olay, saat 16.00 sıralarında Kanarya Mahallesi Şahin Caddesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, otomobille caddeye gelen kimliği belirsiz kişiler, kahvaltı salonundaki Yusuf Aslan ve Abdullah Okumuş'a silahlı saldırıda bulundu. Kurşunların isabet ettiği Aslan ile Okumuş yere yığıldı.

Saldırganlar ise geldikleri otomobille hızlıca uzaklaşarak kayıplara karıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalelerinin hastaneye kaldırılan Yusuf Aslan ve Abdullah Okumuş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışmalara başladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Selim

Ülke texas a döndü. Önüne gelen İT istediğini vurup öldürüyor. Adalet yerlerde. Muz cumhuriyetine doğru gidiş başladı.

İktidarın işi.

İktidardan gitmemek için ülkeyi iç savaşa sürüklemeye başladı. Kürt-Türk, Alevi-Sünni kardeşliği diye iyi görünmeye çalışıyorkar ama asıl amacı iktidarda kalmak için halkı korkutarak seçime gitmemek. Ya da darbeciler gibi iç savaş, ülke daha kötü duruma düşer diye korkutulan halktan oy almak.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23