• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Göktaş'ı aklamak için Mustafa Kemal'e sarıldılar… Siyasi hiciv ile İslam'a hakaret bir mi?

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Kur'an-ı Kerim'e ve İslam'a yönelik hakaretleri sebebiyle tutuklanan sözde komedyen Deniz Göktaş'ın geçmiş yıllarda sergilediği gösterisinde Mustafa Kemal'i de hedef aldığı iddia edildi. Göktaş'ın gösterisinde Mustafa Kemal ile Ekrem İmamoğlu'na ilişkin kullandığı ifadeler yeniden gündeme geldi.

Geçmişte İmamoğlu için yapılan "İkinci Atatürk" benzetmesini konu edinen Göktaş, “İnsanlar gerçekten umutlu. İmamoğlu’na dair büyük umutları var. İkinci Atatürk'ün Trabzonlu bir müteahhit olmasını hiç beklemezdim. Umarım o da birincisi gibi ülkeyi şantiye halinde bırakıp gitmez" İfadelerini kullanmıştı.


 

Bu ifadeler sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimi çevreler bu sözlerin politik hiciv olduğunu, İmamoglu'nun da Mustafa Kemal gibi erkenden gitmemesi gerektiğine, daha yapacak çok iş olduğuna işaret ettiğini ileri sürdü.


 

Bazı çevreler ise Mustafa Kemal ile ilgili ifadelerin haddi aşan sözler olduğunu, saygı sınırlarını zorladığını savundu.


Malum çevrelerin, "Bakın Göktaş'ın Atatürk'e yönelik de esprileri var. Ama kimse kalkıp bu mizahi sözlere tepki göstermemiş" diyerek, kutsal değerlere yapılan hakaretlerle siyasi hicivleri aynı kefeye koyma çabası dikkatlerden kaçmadı. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Bu Deniz Göktaş diye bir adam yine İslam değerlerine sahip çıkmadan, kendini meşhur etmeye çalışıyor. İnsanlar Allah'ın kitabına saygı göstermek zorundadır ve bu tür hakaretler asla kabul edilemez. Selahaddin Demirtaş gibi hainlerin de bu alaya katılması beni çok üzdü. Göktaş diye bir zat kur'an-ı kerim'i hedef alarak ne kadar bataklıkta dolandığı belli oluyor. Bu tür saldırgan ve saygısız söylemlerin karşısında durmak ve mücadele etmek bizim sorumluluğumuzdur.

Hamza

Bunlara bir şey anlatmaya gerek yok bunlar katıksız islam düşmanıdır cezayı verir içeri atarsın .Müslümanın bu cibiliyesizlere savunma yapması gereksizdir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23