Giresun Dereli yolunda meydana gelen heyelan yüzünden yol trafiğe kapandı
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Giresun'un Duroğlu Beldesi'nde meydana gelen heyelan dehşete düşürdü. Giresun-Dereli karayolunun ulaşıma kapandığı dehşet anı cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
Giresun'un Duroğlu Beldesi'nde meydana gelen heyelan dehşete düşürdü. Giresun-Dereli karayolunun ulaşıma kapandığı heyelan anı cep telefonu kamerasına da yansıdı.
Giresun'un Duroğlu Beldesi'nde meydana gelen heyelan sonrası Giresun- Dereli karayolu ulaşıma kapandı. Yol, yapılan çalışmayla yeniden ulaşıma açılırken, heyelan anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
"Kocaman kayalar yola savruldu"
Giresun'un iç kesimlerdeki ilçeler ve Sivas ile bağlantısını sağlayan karayolunun, merkeze bağlı Duroğlu beldesi mevkisinde sabah saatlerinde heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan kaya parçaları ve toprak kütlesi yola aktı.
"Ekipler seferber oldu"
Giresun- Dereli karayolu ulaşıma kapandı. Bölgeye gelen karayolu ekipleri, iş makineleri eşliğinde yolda temizleme çalışması başlattı. Yol, çalışmanın ardından tekrar ulaşıma açıldı.
"O görüntüler kameraya alındı"
Bir belde sakini, heyelan anını cep telefonu kameralarıyla görüntüledi. Görüntülerde, dik yamaçtan kopan dev kayaların ve toprak kütlesinin yola düştüğü görülüyor.