• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Genelevler kapandı boşluğu TİKTOK mu dolduruyor? Başörtülü hesaptan "başörtüsü yasaklansın" talebi

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Genelevler kapandı boşluğu TİKTOK mu dolduruyor? Başörtülü hesaptan "başörtüsü yasaklansın" talebi

Rahmetli Şevket Eygi, "Müslüman hanımlara fahişe kıyafeti hiç yakışmıyor" sözleri hala hafızalarda yerini tutarken, kendilerine "kapalıymış" görüntüsü veren bazı kadınların Tiktok'tan ahlaksız söylem ve görüntüleri pes dedirtti.

Genelevler kapandı boşluğu TİKTOK mu dolduruyor? Nedenine çok şaşıracaksınız... Başörtülü hesaptan "başörtüsü yasaklansın" talebi

Rahmetli Şevket Eygi, "Müslüman hanımlara fahişe kıyafeti hiç yakışmıyor" derdi yazılarında.. Şevket Eygi'nin o dönem bu durumu yanlış anladığı; asıl fahişelerin Müslüman kıyafetleri giyerek İslam'ı kötü göstermeye çalıştıkları ortaya çıkıyor..

"Kapalıymış" görüntüsü veren bazı kadınların sosyal medyalara videolar çekerek hem İslami değerleri aşağıladıklarını hem de vucutlarını sergileyip para kazanma peşinde koştuklarını düşünen yine başörtülü bir sosyal medya hesabı kullanıcısı vatandaş, "Tiktokta böyle montofon gibi fahişeler başlarını yalandan kapatıp evden escortluk yapıyorlar. Başörtüsü bunlara yasaklansın sonra ne ... yiyorlarsa yesinler" paylaşımında bulundu.

Aynı hesap şunları da ekledi: "Takip etmediğim halde önüme çıkıyor, engelliyorum bitmiyorlar. Vücutlarını sergileyip kolay para kazanıyorlar. Bunlara prim verenlere de yazıklar olsun. Gönderinin altı karaktersiz erkeklerle dolup taşıyor, binlerce beğeni alıyorlar"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Arap Mustafa

Gerçek kapanan öğrenciler okullara resmi dairelere giremedi hep itildiler şimdide tiyatro oynamaya devam ediyorlar Allahin izniyle bir daha başaramayacaklar

Hafız

Allah'ım iffetsizlere fırsat verme amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23