• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Evladı kaçırılan herkes gelsin bu çocukları dağdan indirelim

Yeniakit Publisher
2021-09-21 11:53:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Evladı kaçırılan herkes gelsin bu çocukları dağdan indirelim

Çocukları HDP tarafından kandırılan ve terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan Diyarbakır annelerinin 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemi 750'nci gününde de devam etti.

6 yıl önce 16 yaşında dağa kaçırılan oğlu Roşat için Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden gelerek oturma eylemi yapan anne Necibe Çiftçi, bir oğlunun da PKK'lı teröristlerce katledildiğini belirterek, "Oğlumu HDP'den alana kadar buradan gitmeyeceğim. Evladım geri dön ve güvenlik güçlerine teslim ol. Yeter artık bu acıya dayanamıyorum” dedi.

7 yıl önce 15 yaşında kaçırılan oğlu Faruk için Kars'tan gelerek eylemini sürdüren Rahime Taşçı ise "Evladımın kokusunu özledim. HDP kandırıp PKK'ya götürdü. Oğlumun elinden kalemi alarak, silah verdiler. 14-15 yaşındaki çocukları kaçırdılar? Evladı kaçırılan herkes birlik olsun, nöbete gelsinler ve bu çocukları dağdan geri getirelim” dedi. Taşçı, oğluna güvenlik güçlerine teslim olması çağrısında da bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23