• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eşcinselliğe geçit yok! Saraçhane'deki dev yürüyüş öncesi LGBT sapkınlığına karşı binlerce imza toplandı!

Yeniakit Publisher
2022-09-05 19:20:00 - 2022-09-05 19:27:59
Eşcinselliğe geçit yok! Saraçhane'deki dev yürüyüş öncesi LGBT sapkınlığına karşı binlerce imza toplandı!

Saraçhane'de eşcinsel sapkınlara karşı 18 Eylül'de yapılacak büyük yürüyüş öncesinde açıklamalarda bulunan Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Başkanı Kürşat Mican, LGBT yapılanmalarının sonlanması için 150 bin imzayla TBMM'ye başvuracaklarını açıkladı.

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Başkanı Kürşat Mican, aile birliğini bozan ve çocuklara dayatılan LGBT yapılanmalarının sonlanması için 150 bin imzayla TBMM'ye başvuracaklarını açıkladı.

İstanbul Fatih'teki Saraçhane Parkı'nda bir araya gelen dernek ve platform başkanları, 18 Eylül'de düzenlenecek LGBT karşıtı yürüyüş için çağrıda bulundu.
Yapılan çağrıda, Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu tarafından LGBT dayatmasına yönelik açıklama yapıldı.

Platform Başkanı Kürşat Mican, 18 Eylül'de Saraçhane'de "Büyük Aile Buluşması" adı altında düzenlenecek etkinlik öncesinde basını bilgilendirdi.

18 Eylül'de Saraçhane'de toplanacaklar

LGBT'nin yurt dışı kaynaklarından destek alarak okullarda ve sosyal hayatta güçlü yapılanmalara gittiğine dikkat çeken Mican, bu yapılanmanın aile kurumuna zarar verdiğini ifade ederek her yaştan insanı 18 Eylül'de Saraçhane'ye beklediklerini söyledi.

150 bin imza toplandı

Tüm Türkiye'de topladıkları 150 bin imza ile LGBT'ye karşı durmaya devam edeceklerinin altını çizen Mican, toplanan imzalarla birlikte hazırladıkları raporu TBMM'ye sunacaklarını belirtti.

Yaptığı basın açıklamasında "Bizler Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu olarak yıllardır tertiplediğimiz programlarla, eylemlerle, etkinliklerle ve kampanyalarla ülkemizi, nesillerimizi, aile yapımızı çökertmek isteyen bu arkası derin, sapkın örgütle mücadele etme gayreti içerisindeyiz" ifadelerini kullanan Mican, TBMM'ye sunacakları raporu ise şu sözlerle aktardı:

TBMM'ye gidecekler

"LGBT örgütünün tüm derneklerinin, yapılanmalarının kapatılması; tüm propaganda faaliyetlerinin durdurulması ve yasaklanması için yıllardır verdiğimiz mücadeleye ek olarak imza kampanyası düzenledik ve 150 bin imzaya ulaştık. Çok yakında bu imzaları da hazırladığımız raporla birlikte TBMM'ye sunacağız."

"Siyasilerden açık açık destek bulmaları..."

Mican, "Hızla artan dernek ve kulüp sayları, üye sayıları, üniversite, lise yapılanmaları, sanatçıların sahnelerde paçavra bayraklarını açar hale gelmesi, İstanbul’umuzda sözde onur yürüyüşleri tertip etmeleri ve bu yürüyüşleri muhtelif şehirlerde de tertip etmeye yeltenmeleri, bazı siyasilerden de açık açık destek bulmaları, ana akım medyada, sosyal medyada, dergi, kitap, gazete vs. her türlü neşriyata rahatça ulaşıp propagandalarını icra etmeleri, milletini ve mukaddesatını seven her bir vatan evladını dehşete düşürmektedir." açıklamasında bulundu.

18 Eylül günü 14.30'da Saraçhane'de başlayan etkinlik, Beyazıt Meydanı'na yürüyüşle birlikte sona erecek.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

halit sen girsun

bunlara gecit vermeyin sonu cok kotu olack 

Evet

Kimi kime şikayet edecen lgbt lilere dernek kurma hakkı veren akp yemi şikayet edeceksin, ya oyun oynamayı bırakın, emine Erdoğan aile bakanı olan kadın ne cinsiyet eşitliği falan diyorlar önce onlara karşı bir durun olmazmı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23