• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doğa sporcuları yaban hayvanları için yem bıraktı

Yeniakit Publisher
2020-02-13 20:53:50 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Doğa sporcuları yaban hayvanları için yem bıraktı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Ayvalık, Edremit ve Burhaniye ilçelerinde, Körfez Doğa Sporları Grubu sporcuları tarafından kar yağışından olumsuz etkilenen yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

Grup üyesi sporcular, Burhaniye yaylaları ve Eybek Dağı çevresinde, sırt çantalarına koydukları 10 kilogram arpa, 20 kilogram buğday, 25 kilogram mısır ve 50 ekmeği ağaç diplerine bıraktı.

Körfez Doğa Sporları Grubu üyesi Erhan Çiftçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, kar yağışı nedeniyle yaban hayvanlarının aç kalma tehlikesinin bulunduğunu söyledi.

Çiftçi, tohum ve bitkilerin kar altında kaldığını belirterek "Hayvanları düşünerek yanımızda fazladan ekmek, mısır, arpa ve buğday getirdik. Küçük çaplı bir yemleme yaptık. Bu sayede yabani hayvanların biraz olsun hayata tutunabileceğini düşünüyoruz, mutluyuz." diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23