• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dişçide 1 saat 25 dakika süren dehşet anları

Yeniakit Publisher
2016-10-11 17:00:00 -
Dişçide 1 saat 25 dakika süren dehşet anları

İstanbul Maltepe'de kasklı 2 kişi, önce dişçi ve çalışanlarına ardından da muayenehaneye gelen müşterilere plastik kelepçe takıp ağızlarını bantladı. Soyguncular, 10 kişinin üzerindeki para, ziynet eşyası ,cep telefonu ve kredi kartlarını alarak kayıplara karıştı. Dişçideki korku dolu dakikalar 1 saat 25 dakika sürdü.

Film senaryolarını aratmayan soygun geçtiğimiz cumartesi günü Maltepe Altıntepe Mahallesi'nde meydana geldi. Plakası alınamayan bir motosikletle gelen iki kişi, 5 katlı binanın 2.katında bulunan diş hekimi Zehra E.'in muayenehanesine geldi.
Zili çalan soygunculardan biri arkadaşının dişinin ağrıdığını söyleyerek içeri girmek istedi. Muayenehanede çalışan Nazlı G. randevularının olmadığını bu nedenle içeri alamayacağını söyledi.

Silahla etkisiz hale getirdi

Bunun üzerine kasklı 2 soyguncu, silahlarını çekerek içeri girdi. Soyguncular içeride bulunan diş hekimi ve 2 çalışanı ile birlikte hastaları silahla tehdit ederek etkisiz hale getirdi.

Dişçidekilerin ellerini kelepçeleyip ağızlarını bantladı

Soyguncular içeride bulunanların ellerini plastik kelepçe ile bağlayıp ağızlarını bantladı. Muayenehanede bulunanlar büyük korku ve panik yaşadı. Soygun sırasında randevusu olup da gelen hastalarda içeriye alınarak aynı şekilde kelepçelenip bantlandı.

Soygun 1 saat 25 dakika sürdü

İki soyguncu 1 saat 25 dakika boyunca hasta ve çalışanların üzerindeki para, ziynet eşyası, cep telefonu ve kredi kartlarını alarak geldikleri gibi hızla olay yerinden kaçtılar. Soyguncuların kaçmasının ardında bir çalışan cama vurarak çevreden yardım istedi.

Polis kaçan soyguncuları arıyor

Çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi.
Dişçide çalışan bir kişi, "İki hırsız geldiler silahların dayadılar. Kelepçeler takıldı ellerimize. Beni ameliyat sırasında yakaladılar zaten. Her gelen müşteriyi içeri aldılar. 1 saatten fazla sürdü. Herşeyi aldılar" dedi.
Soygundan sonra olay yerine çok sayıda resmi ve sivil ekip sevk edildi. Ekipler çevrede güvenlik kamerası çalışması yaparken, olay yeri inceleme ekipleri de muayenehanede çalışma yaptı. Polis, soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23