• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Depremin ardından İP'li Lütfü Türkkan'ın kızından tepki çeken hareket

Yeniakit Publisher
2020-10-30 23:26:00 -
Depremin ardından İP'li Lütfü Türkkan'ın kızından tepki çeken hareket

İP'li Lütfü Türkkan'ın kızı Dilara Türkkan, İzmir'de meydana gelen ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızın bulunduğu büyük depremin ardından skandal bir paylaşıma imza attı. Türkiye, İzmir depremiyle sarsılırken Lütfü Türkkan'ın kızı Dilara Türkkan'ın, Instagram üzerinden kıyafet kampanyası reklamı yapması tepki çekti.

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 şiddetinde deprem meydana geldi. Tüm Türkiye, meydana gelen depremin ardından kenetlenerek gelecek iyi haberlere odaklanmışken İP TBMM Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın kızı Dilara Türkkan'dan skandal bir paylaşım geldi.

Dilara Türkkan, enkaz altında kalanların kurtarılması için çalışmalar sürerken sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki hesabı üzerinden kıyafet kampanyası reklamı yaptı. Türkkan'ın yayınladığı videoda sergilediği tavırlar da tepkilere neden oldu.

"Millete uzaklar"

Dilara Türkkan'ın skandal paylaşımın ardından tepkiler de gecikmedi. Bir sosyal medya kullancısı, "Milliyetçi tabanlı bir partinin milletvekilinin millete bu kadar uzak bir kızı olması..." ifadelerini kullandı.

"Yazık size"

Bir başka sosyal medya kullancısı da "Cuma vakti şampanya patlat, depremin ardından kampanya tanıtımı yap... Yazık size!" ifadelerini kullanarak duruma sert tepki gösterdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

halit

malesef yurdumuzda disiz imansizlar cogaldi onun icin basimiza gelenler sasmamak gerekir kimsenin umurunda deyil bir taraf guler bir taraf aglar cunku herseyi bitirdiler basmiza daha cok felaletler gelecek hep beraber allahin emirlerine iyi uymak lazim

Yuh be yaa!

Yapacaksanız bu milletin vekillerini haber yapın, senelerdir bu milletin yanında göremedik Cumhuriyet kurulduğundan beri deyin, kızını ne yapacaksınız yaa siz de, işi sulandırmak, tersine götürmekte üstüne olmaz ise Müslüman'ın, Müslüman olmayan da, Müslümanca sorumlu davranmayanlar, vekil ya da dünyada, kötüler işine devam ederler.!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23