• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Dezenformasyonlara dikkat’ denilince gülüp geçiyordunuz! Laikçi Pelin Batu günah çıkarttı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
‘Dezenformasyonlara dikkat’ denilince gülüp geçiyordunuz! Laikçi Pelin Batu günah çıkarttı

Kahramanmaraş’ta başta olmak üzere 11 ilde meydana gelen asrın felaketi sırasında devlet kurumları tarafından yapılan onca dezenformasyon uyarısına rağmen yaptıkları paylaşımlarla kirli algı operasyonlarına alet olan solak kesim şimdi de günah çıkartıyor. Son olarak Pelin Batu, deprem döneminde yaptığı paylaşımda dezenformasyona alet olduğunu itiraf ederek devlet yöneticilerinden özür dilemek zorunda kaldı.

Kahramanmaraş merkezli, 11 ilimizi sarsan asrın felaketi sırasında, devletin tüm kurumlarıyla sahada verdiği devasa mücadeleyi görmezden gelerek kirli bir algı operasyonuna girişen malum zihniyet, sığındıkları yalan limanları bir bir çökünce şimdi de günah çıkartmaya başladı. Deprem döneminde AFAD ve Kızılay gibi milli kurumlarımızı itibarsızlaştırmak amacıyla “Devlet yok, Ahbap var” dezenformasyonuna sarılan solak camianın öne çıkan isimleri, Ahbap soruşturması sonrası teker teker çark etti.

PELİN BATU TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALADI


Bu kirli algı operasyonlarının maşası olduğunu itiraf etmek zorunda kalan Pelin Batu, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla adeta bir teslimiyet belgesine imza attı. Vaktiyle devletin asil mücadelesini karalamak için attığı tweeti korkuyla silen Batu, “Deprem döneminde paylaştığım içeriği kaldırdım. Başta devlet kurumları ve yöneticileri olmak üzere tüm halkımızdan içtenlikle özür diliyorum. Çok pişmanım.” sözleriyle, içine düştükleri dezenformasyon çukurunu açıkça itiraf etti. Bir diplomat kızı olduğunu hatırlatarak, “Bana yakışmadı” diyen Batu’nun çarkı, milli felaketleri devlete saldırma aparatına dönüştürenlerin elinde sonunda nasıl aciz kalacaklarını bir kez daha gösterdi.



 

ÖNCE SALDIR, SIKIYI GÖRÜNCE ÖZÜR DİLE

Asrın felaketinde gece gündüz demeden milletinin yaralarını saran devlet yöneticilerini hedef alıp, kurulan dezenformasyon tezgahlarına gönüllü figüran olanların bu geç gelen pişmanlıkları, kamuoyunda hiçbir karşılık bulmadı. Batu’nun samimiyetsiz özür metnine cevap veren vatandaşlar, “Zor günde devletin karşısında yer al, devlet harekete geçince özür dileyip günah çıkar… Yemezler” yorumları yaptılar.

Yalan ve iftira üzerine kurulu muhalefet tarzının er ya da geç çökmeye mahkum olduğu, Pelin Batu’nun bu tarihi itirafıyla bir kez daha tescillenmiş oldu.


MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE HER FIRSATTA SAVAŞ AÇMIŞTI!

Deprem sürecinde devleti lekelemeye çalışan Pelin Batu’nun vukuatları bununla da sınırlı değil. Kendisini her fırsatta “Kemalist” ve “ateist” olarak tanımlayan Batu, bu toprakların aziz inancına ve manevi değerlerine yabancılığını her platformda sergilemekten geri durmamıştı.

İslam medeniyetinin değerleriyle barışamadığı gibi, doğan çocuğuna da bu asil milletin kültürüne tamamen yabancı, adeta bir "gâvur ismi" vererek yerli ve milli olan her şeye karşı takındığı mesafeli zihniyeti gözler önüne sermişti. “Atatürk olmasa çocuklarımızın adı Yorgo olurdu” diyen Kemalistlerin bayrak taşıyanı Batu, çocuğuna, “Rafael” ismini vermişti.


Üstelik bu karanlık zihniyet, 2017 yılındaki anayasa referandumu sürecinde de sahneye çıkmış; kameralar karşısında salya sümük gözyaşı dökerek, “Annem benim için korkuyor. Kızının hapse girmesinden korkuyor. Kızının sokakta vurulmasından korkuyor. Ben ‘Hayır’ diyorum. Çünkü bu kadar çok annenin korkmasından içim ağlıyor artık.” şeklindeki akla ziyan tiyatrolarla aziz milletimizden "Hayır" oyu dilenmişti.

Bugün köşeye sıkışınca devletten ve milletten samimiyetsizce özür dileyen bu figürün geçmişi, aslında takınılan kirli tavrın tesadüf olmadığını, milli ve manevi ne varsa kökten bir karşıtlık barındırdığını bir kez daha açıkça ortaya koydu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

BEN LAİKÇİ DEĞİLİM

Baktı pabuç pahalı hemen çark... adam hassas teraziyle çift kaşarlı bol sucuklu tostun kalorisini ölçmek için hassas terazi kullanıyormuş, polis hakim savcı yedi yani...

Kaçkarlı

malesef Türkiye'nin en cahil kesimi,yobazı,aklını kullanmayan bu süslü boyalı, sözde! aydın, çağdaş, laik geçinen bu mankurtlaşmış camia.Bunların kibirleri cehaletleri o kadar gözlerini vijdanlarını köreltmişki Türkiye'ye ve Türk Miletinin değer ve inançlarına karşı tamamen kör olmuşlar,yabancılaşmışlar.!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23