Davutoğlu'nun eski danışmanı: Ekrem İmamoğlu’nun yanındayım!
YSK'nın İstanbul kararıyla ilgili değerlendirmede bulunan Ahmet Davutoğlu'nun eski danışmanı Atılgan Bayar, "Ekrem İmamoğlu'nun yanındayım" dedi.
Yeni parti iddiaları ile gündeme gelen Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde strateji danışmanlığını yürüten Atılgan Bayar, YSK'nın İstanbul seçimi yenilensin kararıyla ilgili değerlendirmede bulundu.
"İmamoğlu'nun yanındayım"
Atılgan Bayar'ın sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklama şöyle:
"Tarihe, seçim tekrar ettirerek millet vicdanını yaralayan bir parti olarak geçti AK Parti. Bunun tashihi gayrı kabil-i mümkündür. AK Parti içerisindeki demokratların da artık bu marka altında söz söyleyebilmeleri mümkün değildir. Sayın Ekrem İmamoğlu’nun yanındayım. Demokrasi endişesi olan herkesi, başta AK Partili demokratları da yanımıza beklerim."