• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'den Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a çok sert tepki

Yeniakit Publisher
2019-08-20 19:08:00 -
CHP'den Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a çok sert tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, yeni parti iddialarıyla gündemi meşgul eden Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın kuracağı iki yeni parti için değerlendirmelerde bulundu..

CHP genel merkezde basın toplantısı düzenleyen Öztrak, AK Parti'nin 18'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'la ilgili konuşan Faik Öztrak, "Siyasette her doğum gününde geçmişin muhasebesi de yapılır. Herhalde yeniden gömlek değiştirme vaktinin geldiğini düşünüyorlar. Yenilenmiş değil yeni bir partiyle 17 yılın günahlarından arınacaklarını sanıyorlar" diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nail

CHP yi öve öve bitiremediniz gözyaşları içinde okuyorum sizi

Osman K.

Hem akparti ve mhp hem chp, iyi parti ve hdp saldırıyorsa; yeni partinin kuruluşu doğru bir siyasi hamle demektir. Oligarşik demokrasinin oligarklarının hepsi rahatsız olmuşa benziyor. Tüm bu cepheleşme ve düşmanlık üreten saflaşmalar dışında; kurulacak partinin, yeni bir soluk ve toplumsal uzlaşma mekanı olması temennisinde bulunuyorum. En azından lider oligarşisi ve hanedanlaşmanın yarattığı yozlaşmaya meydan okumaları bile kendilerine kredi açılması için yeterli bir sebep diye düşünüyorum.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23