CHP zulmü! Sendika değiştirmeyen işçileri sürgün etti
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
CHP’li Mudanya Belediyesi, sendika değişikliği yapmayan 4 belediye çalışanını Tunceli Hozat Belediyesi’ne, 3 memuruysa Ardahan Belediyesi’ne yolladı.
CHP’li Bursa, Mudanya Belediyesi, Kurumlar Arası Geçici Görevlendirme Yönetmeliğine dayanarak sendika değişikliği yapmayan 4 memuru Tunceli Hozat, 3 memuru ise Ardahan Belediyesine, 6 ay süreyle geçici olarak görevlendirildi.
Resmen sürgün!
Bursa Mudanya Belediyesindeki parti değişimi sonrasında, belediyede sendikasını değiştirmeyen ve siyasi olarak muhalif olarak bilinen 7 memur en uzak illere görevlendirildi.
Tunceli ve Ardahan’a sürüldüler
Cumhurbaşkanlığının yayımladığı Kurumlar Arası Geçici Görevlendirme Yönetmeliği hükümleri uyarınca yapıldığı belirtilen görevlendirme kapsamında, 4 memur Tunceli Hozat Belediyesine, 3 memur ise Ardahan Belediyesine görevlendirildi.
Cumhurbaşkanlığının, 3 Mayıs 2019 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe koyduğu "Kurumlar Arası Geçici Görevlendirme Yönetmeliği"nde, 6 ayı aşan geçici görevlendirmeler için, personelin muvafakati aranmaktadır.
Kaynak: Memurlar.net
