• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canlı yayında parmak sallama gerilimi

Yeniakit Publisher
2021-03-15 03:21:00 - 2021-03-15 03:23:36

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Canlı yayında İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve Gazeteci Hadi Özışık arasında parmak sallama tartışması çıktı.

Gazeteci Hadi Özışık Habertürk ekranlarında Kübra Par'ın sunduğu programda İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ile tartıştı.

Özışık, "Müsavat Bey ben burada gazeteci olarak bulunuyorum.Biz sizi eleştirdiğimiz zaman burada parmak sallayarak yanlısınız yanlı diye işaret etmeyin. İktidar yanlısı demeyin bana. Söz beni iyi tanıyorsunuz. Ben gazeteciyim dediğim zaman böyle gülmeyin. Benimle bu şekilde konuşursanız olmaz. Ben size hakaret etmem." dedi.

Dervişoğlu, "Siz kendi işinize ya da düşüncenize göre konuşmayan birini görünce, saldırgan bir üslup takılıyorsunuz. Benim nezaketimi sorgulamaya hakkınız yok. ben size parmak sallamam." dedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bay hadi

Hadi oradan...

Ssey

Bu dünya kimseye kalmaz hadi, herkes gelip geçici. Baki olan ALLAH(C.C)'TIR, ALLAH(C.C). BİZ ALLAHA(C.C) GÜVENİP DAYANIRIZ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23