• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canan Kaftancıoğlu'ndan bir skandal tweet daha! Nefret kustu

Yeniakit Publisher
2020-04-30 19:58:00 - 2020-04-30 20:04:07

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Canan Kaftancıoğlu'ndan bir skandal tweet daha! Nefret kustu

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in ardından bir darbe iması da kendi yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, skandal bir tweet daha attı.

yeniakit.com.tr CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in ardından bir darbe iması da kendi yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, skandal bir tweet daha attı, nefret kustu.

Nefret kustu, tehdit etti!

"Harekete geçmiş cehaletin,organize kötülükle buluştuğu dönemin çaresiz çırpınışlarının son sahnelerini izliyoruz hep birlikte" şeklinde skandal hakaretler sarf eden ve tehditte bulunan Kaftancıoğlu, "Verdiğimiz ve hep beraber vereceğimiz demokrasi ve hukuk mücadelesiyle kazanan 83 milyon olacak ve Güçlendirilmiş Parlementer Sistemle Türkiye nefes alacak" diye yazdı.

İşte Kaftancıoğlu'nun tepki çeken o tweeti:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mustafa

CANAN MERAK ETME YAKINDA ... HİÇ MERAK ETME ............ TÜRK CENGAVERLERİ SÖNDÜRMEYE GELİYOR AZ KALDI.

Europa

C ehalet H usaran Parazitleri yine kasinmaya basladi,bati gudumlu zionist kardesleri chp ye yon veriyor yine
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23