• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş'ta koronavirüs depremi!

Yeniakit Publisher
2021-12-31 20:48:00 -
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
Beşiktaş'ta koronavirüs depremi!

Beşiktaş'a Antalyaspor ile oynayacağı Süper Kupa Final maçı öncesi kötü haber geldi. Siyah beyazlılarda bir futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Beşiktaş, 5 Ocak'ta Antalyaspor'la oynayacağı Süper Final maçı öncesi bir futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Beşiktaş, bir futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif sonuçlandığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımımızın teknik ve idari heyeti ile sporcularına, 5 Ocak 2022 tarihinde Katar’ın Doha kentinde Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağımız Turkcell Süper Kupa finali öncesinde seyahat gereklilikleri kapsamında Covid-19 PCR testi uygulanmıştır.

Yapılan testler neticesinde bir futbolcumuzda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuzun; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23