• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bayrak üretiminde lider üretici

Yeniakit Publisher
2017-02-08 08:08:00 - 2017-02-08 08:12:01
Bayrak üretiminde lider üretici

Bayrak, bir milletin birliğini temsil eden, belli bir topluluk ya da kuruluşun simgesi olarak da kullanılabilen, renk ve biçim açısından özel olarak tasarlanmış kumaş anlamına gelmektedir.

Türk bayrakları 2893 sayılı Türk bayrağı kanuna göre üretilmektedir.   Bayrak üretimi, kumaşın elyaf halinden dokunarak baskıya ve dikişe girip ambalajlanmasına kadar olan süreci ifade eder. Bayrak kumaşı dijital tekstil makinesine girmesinin ardından 180 derecedeki fikse makinesinden geçerek renkleri sabitlenmiş ve korunmuş olur. Piyasada ucuza solvent boyalarla basılan bayraklar oldukça fazla olduğundan dikkatli olunmalı, bu tür bayrak kullanmamaya özen gösterilmelidir. Çünkü bu tarz bayraklar kısa süre canlılığını yitirir ve olumsuz hava şartlarına dayanıklılık direnç gösteremez.   Bayrak üretiminde kumaş ve baskı kalitesi, kullanılan boya kalitesi oldukça önemlidir. Bayraklar kullanım alanları göz önünde bulundurulduğunda kötü hava koşullarına uzun süre dayanabilecek kalitede olmak zorundadır. Bu sebeple bayrağın hava geçirgen kumaşlardan imal edilmesine özen gösterilmeli, kolay sökülmemesi için uygun sağlam ipliklerle dikilmelidir. Tek katlı baskılarda da bayrağın diğer yüzeye geçişinin tam olması önemlidir.  

Firmamızda kaliteli, dayanıklı ham madde ve kaliteli boyalar kullanılarak sağlam ipliklerle desteklenen, uzun yıllar kullanılabilecek dayanıklılıkta bayrak üretimi yapılmaktadır. Her çeşit bayrak yapımımız mevcuttur. Bayrak üretimi de en az bayrağın kendisi kadar kutsal bir görevdir mantığından yola çıkarak [follow=http://www.flamabayrak.com/turk-bayragi/]Türk bayrağı[/follow] ve Atatürk bayrağı üretimimiz dışında, makam bayrağı, masa bayrakları, parti ve spor kulüpleri için bayraklar, şirketlerin logolu bayrağı, süsleme bayraklar, yabancı ülke bayrakları, fuar bayrakları, gönder ve direk bayrakları, açılış ve festival bayrakları, flama gibi bir çok çeşit bayrak üretimini çeşitli ebat ve modellerde üretmekteyiz.   Firmamız, teknik tecrübe ve deneyimleriyle kaliteli [follow=http://www.flamabayrak.com/bayrak-imalati/]bayrak üretimi[/follow], zamanında ürün teslimi, sonrasında istek ve taleplerinize ilgili ve problemlerinize pratik çözümler üretme konusunda gösterdiği gayretle çalışma prensibini oluşturmuş alanında lider bir bayrak üretim firmasıdır.

Müşteri memnuniyetini temel esas firmamız yapılan alışveriş sırasında önemsediğiniz her şeyi en az sizler kadar önemsemektedir.   Bayrak ve flama üretimi talepleriniz ve fiyat bilgisi almak için telefon ya da mail aracılığı ile bizlere ulaşarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. [follow=http://www.flamabayrak.com]www.flamabayrak.com[/follow]

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23