• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Başbakan' sorusu Meral Akşener'i kızdırdı! İYİ Partililer soru soran vatandaşı tartakladı!

Yeniakit Publisher
2021-12-04 23:13:00 - 2021-12-04 23:41:10

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Amasya gezisinde soru soran bir vatandaş, partililer tarafından önce sözlü saldırıya uğradı ardından tartaklandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Amasya gezisinde soru yönelten bir vatandaş yaşanan arbede sonrasında partililer tarafından tartaklandı. O anlara ait görüntüler ise sosyal medyada büyük tepki topladı.

Yaptıkları ziyaretlerde vatandaşlara yönelik hakaretleri ve tartaklamaları ile defalarca gündeme gelen İYİ Parti de yeni skandal patlak verdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Amasya'da Yavuz Selim Meydanı'nda halka seslendi. 

Vatandaşa 'yalan söylüyorsun' tepkisi

Meral Akşener'i dinledikten sonra kendisine 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi öncesinde kullandığı "Başbakan olacağım" sözünü hatırlatan Yusuf Yancı, "Ben 6 ay sonra başbakan olacağım dediniz" dedi. Yancı'nın bu sözleri üzerine Akşener, "6 ay demedim. Kardeşim, yalan söylüyorsun" cevabını verdi.

Partililer tarafından tartaklandı

Sorusunu devam ettirmek isteyen vatandaş, çevredeki partililerin önce sözlü tepkilerine sonrasında da tartaklamasına maruz kaldı. Evli ve 2 çocuk babası Yancı, yaşananlardan ve yalancılıkla suçlanmasından büyük üzüntü duyduğunu söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Akşener'e "Siyasi kriz yokken niçin böyle söylediniz. Çünkü 6 ay sonra ola ola darbe girişimi oldu. Acaba siz darbecilerden başbakanlık görevinin tebligatını mı aldınız?" şeklinde sorusunun ardından İYİ Partililer tarafından tartaklanarak olay yerinden uzaklaştırıldı.

Yancı, iddialarının kayıtlarda mevcut olduğunu öne sürdü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yener Bal

Millet uyandı...

dikici

pkk nın topuklu versiyonu ve mekaplıları
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23