• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aşıyı reddeden doktor koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Yeniakit Publisher
2021-09-18 10:01:00 -
Aşıyı reddeden doktor koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Doktor Kenan Alioğlu, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Doktor Alioğlu'nun meslektaşlarının tüm ısrarına rağmen aşı olmadığı öğrenildi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Kenan Alioğlu, yaklaşık 2 hafta önce koronavirüs tanısıyla Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Durumu ağırlaşan Kenan Alioğlu, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Entübe edilen Alioğlu, bugün yaşamını yitirdi.

Alioğlu’nun hayatını kaybettiğini öğrenen meslektaşları üzüntü yaşadıklarını söyledi. Meslektaşları, ısrarcı olmalarına rağmen Alioğlu’nun aşı olmadığını belirtti. 10 yıldır Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan ve bekar olan Alioğlu için yarın öğle saatlerinde hastanenin önünde tören düzenlenecek.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Profesör Doktor Mustafa Güneş, "Koronavirüsten iki doktorumuz hayatını kaybetti. Acımız çok büyük. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hatice

Asiya karsi geldikleri icin vuris bulastirip oldurulmesinler gerci onlarin bu hayatta omurleri bitmis vuris bahane

Ewet

Ne bu haber simdi Kime hizmet ediyor Neden yerli asi hala ayak suruyor Guvenilecek kimse kalmadi Fetoculer yerli asiyi agirdan aliyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23